DiagnoseThermometersExacto Rigide Digitale Termometer
Eigenschappen:
Okseltemperatuur, mondtemperatuur, rectale temperatuur
Automatisch geheugen van de laatst gemeten temperatuur
Temperatuurmetingen tussen 32,0°C en 42,9°C
Aanduiding in tienden
Autocontrole voor goede functionering
Piept na het aflopen van de temperatuuropname
Snelle temperatuuropname
Schakelt automatisch na 10 minuten uit bij geen gebruik
Voor meer dan 4000 termperatuuropnamen


Omron Gentle Temp 720 digitale voorhoofdthermometer

De contactloze thermometer van OMRON is een supersnelle, nauwkeurige infrarood thermometer waarmee het heel gemakkelijk is om de temperatuur voortdurend te volgen. De Gentle Temp 720 meet de lichaamstemperatuur aan het voorhoofd, maar kan ook gebruikt worden voor het meten van de temperatuur van een oppervlak, bijvoorbeeld een zuigfles of potje babyvoeding en voor het meten van de temperatuur van de kamer. 

Dankzij het geheugen voor 25 metingen is het mogelijk om de temperatuur een tijdlang te volgen en een trend vast te stellen. De temperaturen worden naar keuze in graden Celsius of Fahrenheit weergegeven. De contactloze werking en de zeer korte meettijd maken van de MC720 een zeer gebruiks-vriendelijk instrument dat bij jong en oud ingezet kan worden.

Omron Gentle Temp 720 digitale voorhoofdthermometer
Het meten tijdens de slaap is geen probleem en dankzij het verlichte display zelfs niet in het donker. De Omron MC720 beschikt over een geheugenopslag voor 25 metingen en is voorzien van een kunststof beschermkap. Indien gewenst kan de signaaltoon worden uitgezet.


Omron Gentle Temp 720 digitale voorhoofdthermometer

OMRON's Gentle Temp 521 oorthermometer is een snelle, digitale thermometer met een range van geavanceerde functies, inclusief een display met achtergrondverlichting.

Dit betekent dat het ook 's nachts goed zichtbaar is. De snelle 1 seconde meting zorgt dat de metingen snel kunnen verlopen. Behalve voor het meten van de lichaamstemperatuur via het oor kan de Gentle Temp 521 ook worden gebruikt voor het meten van oppervlakte-temperatuur - b.v. een zuigfles met voeding - en voor het meten van de temperatuur in de kamer.De Gentle Temp 521 heeft een geheugen voor metingen, zodat de ontwikkeling over een langere tijd kan worden bekeken en een trend kan worden herkend.  De grote display toont de temperatuur naar keuze in °C of °F. Inclusief 21 lenskapjes.Hartmann Thermoval duo scan

Thermoval® duo scan is een elektronische infrarood-thermometer met een twee-voudige meetmethode voor de zelfmeting van de lichaams-temperatuur. Thermoval duo scan meet de lichaams-temperatuur binnen de volgende tijd: auriculair in 1 seconde, frontaal, in 3 secondes. De temperatuur wordt in °C vermeld, de controle  van de batterij, de automatische uitschakelfunctie, de geheugen-functie, werken met batterijen met een lange levensduur. Geleverd met een stijve beschermetui, kompres voor desinfectie en met batterijen met een lange levensduur.

Hartmann Thermoval duo scan


Multifunctionele thermometer FT 65 Beurer
Multifunctionele thermometer FT 65 Beurer
  • Multifunctionele thermometer 6-in-1 (oor, voorhoofd, oppervlakte, temperatuuralarm, datum & tijd)
  • meting in enkele seconden
  • visueel temperatuuralarm (tot 37,9° C = groen | vanaf 38° C = rood)
  • kan gedesinfecteerd worden
  • meetnauwkeurigheid +/- 0,2° - 0,3°
  • 10 geheugenplaatsen met datum en tijd
  • groot display
  • automatische uitschakeling