Telefonie en oproepsystemen


U kan bij ons terecht voor een ruim gamma aan seniorentelefoons en oproepsystemen van onder andere FYSIC, DORO en PRIMO die zonder oproepcentrale kunnen functioneren.

Daarnaast hebben we ook specifieke smartphones in ons gamma voor mensen met een visuele beperking van Kapsys.PhoneEasy 110 White STYLISH DUO DECT
Doro PhoneEasy® 110 is een zeer gemakkelijk te lezen draadloze telefoon, dankzij het verlichte scherm met ultrahoog contrast dat de volledige namen en nummers weergeeft, zonder rollende tekst. Met de grote, sprekende cijfertoetsen wordt het gemakkelijker om nummers te kiezen en de Doro TrueSound kwaliteit garandeert een goed, helder geluid voor aangenamere gesprekken. Heeft ook een luidspreker met hoog volume.
  • Grote sprekende cijfertoetsen
  • Display met ultrahoog contrast
  • Erg hoog volume (30 dB)

Fysic DECT Telefoon FX-7000 
Deze telefoon is heerlijk in gebruik. Hij heeft alle mogelijkheden die u van een eigentijds toestel verwacht, en meer. Zoals de naam- en nummerweergave met geheugen en terugbelfunctie als u een oproep heeft gemist. Maar ook een ‘page’ toets op het basisstation, zodat u de handset kunt laten piepen als u die niet kunt vinden. Want u kunt lekker rondlopen tijdens het bellen, en dan belandt de handset wel eens ergens anders dan op het basisstation.
​Te gebruiken in combinatie met de FX-7010.


Fysic FX-7010 Draadloze Alarmknop 
Zelfstandig blijven wonen, met de zekerheid dat er hulp is als u dat nodig heeft. Deze draadloze alarmknop is een betrouwbaar hulpmiddel in geval van nood waarmee handenvrij telefoneren mogelijk is. Met een bereik van 200 meter buiten en U kunt de knop in en rond uw huis overal mee naartoe nemen, aan het meegeleverde halskoord of de riemclip. 
50 meter binnen bent u altijd verzekerd van een goede verbinding. U kunt twee noodnummers voorprogrammeren en met één druk op de knop wordt het eerste nummer gebeld. Bij geen gehoor volgt het tweede nummer. Zo krijgt u een bekende aan de lijn en kan hij of zij u verder helpen. U bespaart op deze manier de abonnementskosten van een alarmcentrale door direct contact te zoeken met iemand uit uw familie-, vrienden- of kennissenkring. Via de draadloze alarmknop kunt u handenvrij praten en luisteren, dus u heeft uw telefoon er niet bij nodig. Er is een spreektijd van 5 uur voorzien (stand-by 150 uur). ​​ Te gebruiken in combinatie met de FX-7000.


DORO PhoneEasy 311c 
Draadgebonden telefoon met grote toetsen voor een gemakkelijke bediening onder andere voorzien van; sneltoetsen, volume regeling van het geluid en het belsignaal, drie direct geheugentoetsen, 10 geheugenplaatsen, H.A.C. (Hearing Aid Compatibility - voor dragers van een gehoorapparaat), een optische signalering voor binnenkomende oproepen en een mute-functie.


DORO PhoneEasy 312cs
Dit vast telefoontoestel beschikt over een groot en helder display. Dankzij de optische signalering wordt u er extra op geattendeerd wanneer u wordt gebeld. Functies zoals nummerweergave* en een luidsprekerfunctie behoren tot de overige praktische functies.


*wanneer de aansluiting van de beller nummerweergave ondersteunt en de dienst op uw aansluiting is vrijgeschakeld


DORO Secure 350 wit
Een geweldige keuze voor mensen met een gehoorbeperking die een telefoon willen die zeer luid is én gebruiks-vriendelijk. Grote, brede toetsen (onder andere 7 directe geheugentoetsen) voor gemakkelijker bellen en meer gemak met andere functies. En het belsignaal, de handset en de speakertelefoon zijn allemaal versterkt. Tevens zijn er een knipperlicht, praattoetsen en een telefoonboek, sprekende nummer-weergave en een boostknop voor nog meer versterking van het handsetvolume. Met twee hals/polshangers voor het beantwoorden van de telefoon van een afstand of voor het verzenden van een voorgeprogrammeerd persoonlijk waarschuwingsbericht naar vrienden of familie.


Doro 2424 klap GSM grijs
Geniet van een gebruiksvriendelijke mobiele telefoon die openklapt met een groot beeldscherm aan de binnenkant, nummerweergave aan de buitenkant en een camera met flits voor het vastleggen en delen van speciale momenten.


Doro 6050 grijs
Zie alles gemakkelijker en bel en stuur berichten eenvoudiger met een klaptelefoon die is voorzien van een groot scherm en gescheiden toetsen met hoog contrast. Doro 6050 is een handige telefoon voor het versturen van goede kwaliteitsfoto's of -video's naar familie en vrienden, met zachte aanraaklaag voor makkelijk oppakken. Andere functies omvatten e-mail, weersinformatie en assistentieknop, naast sneltoetsen voor de camera, favoriete contactpersonen, zaklamp en berichten.
Eigenschappen:
  • Gebruiksvriendelijke 3 MP camera
  • Extra luid en helder geluid
  • Zie wie er belt via het externe scherm
  • HAC (geschikt voor dragers van een gehoorapparaat).


Doro 1361 Dual Sim Basic GSM - Zwart
De Doro 1361 is een cameratelefoon met een dubbele SIM voor mensen die liever berichten
lezen en typen, en foto’s bekijken, op een groter beeldscherm. Het toetsenbord is breed
opgezet, bolle toetsen maken het bellen en versturen van berichten eenvoudiger, en met de
ingebouwde assistentieknop voelt u zich veiliger. Ontvang het laatste nieuws en
entertainment via de FM-radio op de telefoon en gebruik de handige, ingebouwde zaklamp om
bij te schijnen.
  • Goede zichtbaarheid op een groot beeldscherm
  • Gescheiden toetsen met hoog contrast
  • Assistentie-knop voor extra veiligheid.


Doro 5030 GSM champagne
Doro 5030 is een mooie mobiele telefoon met ruime, bolle toetsen, voorspellende tekst, directe geheugentoetsen en een sms-toets voor eenvoudig bellen en sms'en. Een helder kleurenscherm en een verbeterd geluid maken het gebruik zelfs nog eenvoudiger. Enkele handige functies zijn de lamp, herinneringsberichten, de wekker, de trilbeltoon en Assistentie-knop.


DORO Secure 580
Duurzame en spatwaterdichte (IP54) mobiele telefoon met vier sneltoetsen. Met één simpele druk op een van de toetsen kunt u de mensen bellen op wie u vertrouwt. Voel u nog veiliger dankzij een assistentieknop en een veiligheidstimer die automatisch kan bellen en een nood-sms verstuurt naar voorgeprogrammeerde nummers, naast gps-lokalisatie om mensen te laten weten waar u bent. Contactpersonen kunnen via internet door een vertrouwd familielid worden beheerd met behulp van Doro Experience Manager. Dit toestel is geschikt voor dragers van een gehoorapparaat.


DORO Secure 580 IUP
Een telefoon nodig die automatisch iemand waarschuwt bij een val of bewegingloosheid? Deze duurzame en spatwaterdichte (IP54) mobiele telefoon biedt uitstekende bescherming voor geïsoleerde gebruikers dankzij waarschuwingsfuncties bij vallen en bewegingsloosheid, en zelfactiverende alarmfuncties. Tevens met GPS-plaatsbepaling om mensen te laten weten waar u bent. Ideaal ook voor iedereen die alleen werkt in potentieel gevaarlijke omgevingen. Dit toestel is geschikt voor dragers van een gehoorapparaat.


Fysic Persoonlijke GSM Alarmknop FXA-90
Een alarmknop in geval van nood, eenvoudig in gebruik en zonder maandelijkse abonnementskosten! Dat zijn de belangrijkste eigenschappen van deze GSM Alarmknop FXA-90. Dit alarm biedt u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt terwijl u een bekende kunt alarmeren wanneer nodig. Met één druk op de knop krijgt u direct contact met één van u familieleden, vrienden of buren die u zelf heeft geselecteerd. U kunt in totaal vijf mensen kiezen, zodat er altijd iemand bereikbaar is in geval van nood. Met de twee kleine toetsen kan u de twee eerste nummers die in de SOS-lijst gebeld worden ook bellen zonder dat er een noodsituatie is.
Dit toestel werkt via het GSM netwerk. De locatie wordt via GPS tracing verzonden en/of opgevraagd. Handenvrije spraak- en luisterverbinding is mogelijk dus ook geschikt om handenvrij te telefoneren.

Na het indrukken van de alarmtoets zal de alarmknop:
- Een alarmtoon laten horen en een SMS   bericht sturen naar alle   geprogrammeerde noodnummers. Dit       SMS bericht bevat een link naar een         website die de laatst bekende locatie op   een kaart toont.
- GPS automatisch inschakelen om de         huidige locatie te bepalen: Zodra deze is   bepaald wordt een tweede bericht naar     alle nummers verstuurd met de huidige     locatie.
- Het eerst geprogrammeerde                     noodnummer wordt gebeld. Indien er       wordt opgenomen zal een bericht             worden afgespeeld. Zodra de                   hulpverlener het gesprek accepteert zal     er direct een handenvrije spraak- en         luisterverbinding tot stand gebracht         worden. 
- Indien niet wordt opgenomen wordt het   tweede (tot vijfde) geprogrammeerde       nummer gebeld.


Doro 3500 alarm trigger
Met deze aantrekkelijke, persoonlijke alarmknop wordt het gemakkelijk voor bezitters van Doro-smartphones of compatibele FeaturePhone om te bellen om hulp. De Doro 3500 alarm trigger is een Bluetooth-Trigger met een bereik tot 20 meter. Het wordt geleverd met een polsband en halskoord. Het bevat een vervangbare batterij en heeft een batterij levensduur tot 3 jaar.De alarm knop bevindt zich in een aantrekkelijk discreet design. In combinatie met een Doro smartphone of compatibele FeaturePhone, kan de drager op afstand een alarm uitsturen, zelfs wanneer de telefoon buiten bereik is, bijv. bij het nemen van een douche of als de telefoon in een nabijgelegen kamer ligt. 
Gedragen rond de pols of nek is het altijd binnen handbereik, en is een perfecte aanvulling op de Doro Alarm Toepassing en Doro Connect & Care. Compatibel met geselecteerde Doro smartphones, maar ook met onze Doro Secure 580.Kapsys Smartphone SmartVision 2 Basic
De Nederlands sprekende smartphone SmartVision2 bevat vele voorzieningen en ergonomische kenmerken, welke de bediening van de smartphone doen vergemakkelijken. Het is de enige smartphone met een triple-interface met touchscreen, fysiek toetsenbord en geavanceerde spraaksynthese systeem (spraaksynthese en spraakherkenning) geschikt voor slechtzienden en blinden.