Wondzorg


FixatieverbandElastisch cohesief verband BV
Elastisch cohesief verband
Verkrijgbaar in 4cmx4m, 6cmx4m, 8cmx4m, 10cmx4m, 12cmx4m, 6cmx20m, 8cmx20m, 10cmx20m, 12cmx20m.
Inhoud: 1 stuk per verpakking.


MaiMed-pore
MaiMed-pore
MaiMed-pore is een hypoallergene fixatiepleister bestaande uit wit, poreus vlies met een kleeflaag van polyacrylaat die niet alleen ademend, maar ook huidvriendelijk en latexvrij is. De rolpleister kan zowel in de lengte als dwars worden afgescheurd en kan dus in elke situatie eenvoudig worden toegepast.
Inhoud: 24 stuks per verpakking.


Maielast haft glatt
Maielast haft glatt
Maielast-haft glatt color is een cohesief, elastisch fixatieverband met tweevoudig hechteffect, dat te gebruiken is voor individuele verbandfixatie. Het elastische fixatieverband bestaat uit een huidvriendelijk materiaalmengsel met katoen, en kan 95% worden uitgerekt. Door de latexlaag in micro-puntjes hecht het elastische fixatieverband uitstekend aan zichzelf, waardoor verbandfixatie mogelijk is zonder verbandclips of soortgelijke hulpmiddelen.
Inhoud: 1 stuk per verpakking.


Mepitac silicone fixatietape 2 cm x 3 m MOLNLYCKE
Mepitac silicone fixatietape 2 cm x 3 m
Doordat Mepitac zeer soepel is en gemakkelijk kan worden aangebracht en verwijderd, is het een ideale fixatieoplossing voor patiënten met een broze en gevoelige huid. Dankzij de unieke Safetac® adhesielaag kan Mepitac worden verwisseld zonder de huid te beschadigen. 
Inhoud: 5 stuks per verpakking.


Mepitel Film MOLNLYCKE
Mepitel film
Mepitel® Film is een zacht, transparant, ademend filmverband om de huid te beschermen. Het kan alleen of in combinatie met andere producten gebruikt worden. Mepitel® Film minimaliseert pijn en weefseltrauma bij de verbandwissellingen. Mepitel® Film’s applicatiesysteem is ontworpen voor eenvoudig gebruik.
Inhoud: 10 stuks per verpakking.


Hartmann Pehahaft cohesief verband
Pehahaft cohesief verband
Pehahaft® is een cohesieve, elastische fixatiezwachtel die door haar onovertroffen hechteffect elke vorm van verbandfixatie aanzienlijk vereenvoudigt. Pehahaft is volledig latexvrij. Pehahaft® latexvrij heeft een rekbaarheid van ca 85%.
Inhoud: 1 stuk per verpakking.