WondzorgHot-cold packs
SISSEL HOT-COLD soft pack 40 x 28cm
Warmte- en koudepakking, herbruikbaar.
Meerdere toepassingen mogelijk.
Voor warm of koud gebruik.
Op te warmen in warm water of magnetron.
Textiel-achtig oppervlak.
Zonder ftalaten.
Inhoud: gel.
Afmetingen: 40 x 28 cm.


Ice Power Cold/Hot pack 28x12 cm
Ice Power cold/hot pack 24x14cm
De Ice Power Hot en Cold Packs zijn herbruikbaar. Wanneer u wilt koelen legt u het Pack in de koelkast of de vriezer en kan gekoeld worden tot -27 °C. Als het pack is gekoeld, kan het worden gebruikt bij verlichting van de pijn bij blessures en zwellingen. Voor het beste resultaat kunt u de Ice Pack het beste 10 tot 15 minuten op de pijnlijke plek leggen. Het is wel belangrijk dat u tussen het Ice Pack en de huid een handdoek legt. De Ice Power Hot en Cold Pack kunt u naast koelen ook verwarmen. Voor niet-ontsteking gerelateerde pijn. Het Ice Power Hot en Cold Pack dient 5 min. te worden opgewarmd in een waterbad (max. 80 °C) of 1-2 min in de magnetron in een magnetronbestendige schaal gevuld met water.


Ice Power Roll Cold Gel
Ice Power Instant Cold Pack
Ice Power is een effectief pijnverzachtend middel op basis van menthol en eucalyptus. Het verlaagt plaatselijk de temperatuur van huid en onderliggend weefsel met 5 à 7 graden, gedurende 3 uur en dringt diep door in de spieren en gewrichten. Hierdoor vermindert het zwellingen, ontstekingen en spierspanningen en wordt het herstelproces bevorderd. Ice Power Roll is de kleurloze versie van de Ice Power Gel in een handige roll-onstick. Trekt snel in en is gemakkelijk aan te brengen.


Ice Power Instant Cold Pack
Ice Power Instant Cold Pack
Icepower Instant ColdPack is een cooling pack voor éénmalig gebruik.
Kan bij blessures en zwelling op de huid worden gelegd. Het is mogelijk om de Instant ColdPack rechtstreeks op de huid te leggen. Ons advies is om tussen de pack en de huid een handdoek te leggen.
Zeer handig in de sporttas, vakantie, etc
Afmeting 28 x 14 cm
Door het interne waterzakje te breken ontstaat er een chemische reactie. Daarna wordt de pack circa 30 minuten koud.


Ice Power Sport Spray 125ml
Ice Power sport spray
Ice Power Sport Spray is een krachtige en langinwerkende koude gelspray op basis van menthol en eucaliptus. Dit unieke koudebehandelingsproduct combineert gebruiksgemak van spuiten met langinwerkende koude gel. Het product biedt ondersteuning bij zowel acute als langdurige pijnsituaties. Koude gel versnelt het herstel na zware fysieke inspanning en vermindert zwelling veroorzaakt door sportblessures. Sport Spray verlicht ook langdurige schokken, overstraling en brandwonden. Eenvoudig en snel te gebruiken ook bij kinderen en adolescenten.​


Mueller cold/hot elastic wrap enkel/knie
Mueller sport care knie/enkel 074676331126

De Mueller Cold/Hot Pack heeft de volgende eigenschappen: De Mueller Cold/Hot Wrap is zeer nuttig bij sportblessures. De pack is diverse keren te gebruiken en voorzien van een elastische band, waarmee je 'm vast kunt zetten rond je enkel of knie. Als je 'm als coldpack wilt gebruiken, moet je 'm van tevoren invriezen. Als hotpack is deze in de microgolfoven te verwarmen.