DiagnoseBloeddrukmeters
M3 bovenarm bloeddrukmeter OMRON
omron M3

De automatische bloeddrukmeter OMRON M3 met soepele Easy manchet voor een arm omtrek  van 22 tot 42 cm beschikt over alle kenmerken voor het uitvoeren van een snelle, gemakkelijke en nauwkeurige bloeddrukmeting. Bovendien beschikt hij ook over de mogelijkheid om aangesloten te worden met de OMRON Bi-LINK software. 

Zo wordt bloeddruk-informatie gemakkelijk doorgegeven aan de arts en actief opgevolgd. Meten is mogelijk door één druk op de knop. Deze bloeddrukmeter maakt voor het comfortabel,  gecontroleerd opblazen gebruik van de vooruitstrevende IntelliSense™ technologie, waardoor het vooraf instellen van de druk of opnieuw opblazen niet meer nodig is. De Cuff Wrapping Guide geeft aan of de manchet goed is aangebracht en de M3 etecteert eventuele bewegingen tijdens het meten zodat een nauwkeurige meting gegarandeerd wordt. Het toestel identificeert onregelmatige hartslag en geeft slechts de resultaten weer die accuraat zijn. Indien de bloeddrukmeting buiten de standaard waarden ligt, wordt dit ook dubbel op het scherm  weergegeven met o.a. duidelijke LED lichtjes. Er kunnen tot 60 metingen in het geheugen worden opgeslagen voor 2 gebruikers.M6 Comfort bovenarm bloeddrukmeter OMRON
omron M6 Comfort

Met de nieuwe generatie OMRON M6 Comfort toestellen wordt nauwkeurig meten nog zekerder. Dit toestel is een volledig automatische bloeddrukmeter die werkt volgens het oscillometrische principe. Het apparaat kan zowel professioneel als thuis worden gebruikt.
Het meten van de bloeddruk en de hartslag gebeurt eenvoudig en snel. 
De bloeddrukmeter maakt voor het comfortabel, gecontroleerd opblazen gebruik van de vooruitstrevende IntelliSense™ technologie,  waardoor het vooraf instellen van de druk of opnieuw opblazen niet meer nodig is. Hij wordt geleverd met een voorgevormde manchet die zeer gemakkelijk wordt aangebracht en voor meer comfort zorgt. De nieuwe Intelli Wrap manchet vermindert het drukverlies op de ader dankzij zijn 30 % langere long. De Cuff Wrapping Guide (visuele bevestiging dat de manchet correct is aangebracht) draagt bij tot de nauwkeurigheid van elke meting. 
Eventuele bewegingen of een onregelmatige hartslag worden ook duidelijk door symbolen op het scherm aangegeven. De OMRON M6 Comfort kan 100 metingen voor elke van 2 gebruikers apart opslaan in het geheugen en berekent vandaag ook de weekgemiddelden van de metingen die ‘s ochtends en ‘s avonds zijn verricht. De gemiddelden worden gedurende 2 maanden in het geheugen bewaard, dergelijke gegevens zijn belangrijk voor een goede opvolging van hypertensie volgens de jongste richtlijnen o.a. van de ESH.


Veroval Pols Bloeddrukmeter HARTMANN
Hartmann Veroval Polshartslagmeter

Volautomatische bloeddrukmeting met hoge meetnauwkeurigheid. Voor patiënten die eenvoudig en snel willen meten. Met de Veroval app kan u in een klik vitale gegevens uitwisselen met uw arts. Eenvoudige, intuïtieve bediening.  Groot scherm voor makkelijk aflezen van de gemeten waarden.
Herkent en toont hartritmestoornissen (aritmie) op het scherm.
Eenvoudig meetwaarden analyseren dankzij het verkeerslichtsysteem.
Gegevens compatibel met alle Veroval-apparaten, zoals de intelligente personenweegschaal en de activiteitsarmband.
USB-kabel inbegrepen.Durashock DS55 velcro long + manchet WELCHALLYN
1103371 Durashock DS55 velcro long + manchet

Bloeddrukmeter met tweedelige armband en velcrosluiting. Nauwkeurige aflezing dankzij de lasergegraveerde wijzerplaat. De Durashock technologie (winnaar van de Medical Design Excellence Award) maakt dat de meter werkelijk schokresistent en stoot/slagvast is. Geleverd met opbergetui.

Inhoud: 1 stuk per verpakking
Prijs: 83,95 euro/stuk.


Durashock DS65 Flexiport met automatisch ventiel WELCHALLYN
1101303 Durashock DS65 Flexiport met automatisch ventiel

Bloeddrukmeter met tweedelige armband met velcrosluiting. Nauwkeurige aflezing dankzij de lasergegraveerde wijzerplaat. De Durashock technologie (winnaar van de Medical Design Excellence Award) maakt dat de meter werkelijk schokresistent en stoot/slagvast is. Geleverd met opbergetui. Bloeddrukmeter met centraal geplaatst drukventiel en duidelijk contrastrijk display. De meter wordt geleverd inclusief gekallibreerd manchet voor volwassenen en een etui. De meter is geschikt voor links en rechtshandig gebruik.

Inhoud: 1 stuk per verpakking
​Prijs: 83,95 euro/stuk.


Boso Classico bloeddrukmeter velcro BOSO
1004836 Boso Classico bloeddrukmeter velcro

De Boso Classico is een klassieke hightech bloeddrukmeter met een schokabsorberende behuizing in zwart mat metaal. De 2in1 slang zorgt voor alle voordelen van een bloeddrukmeter met slangen gecombineerd met het gebruiksgemak van een bloeddrukmeter met 1 slang. Geleverd met een haken armband voor volwassenen.

Inhoud: 1 stuk per verpakking.
​Prijs: 95,42 euro/stuk.