KineAirex FitlineAirex fitline 10 mm dik 180x60cm
Fitline van Airex is een zeer compacte mat, geschikt voor yoga, fitness en allround gebruik in de sportclub. Rechthoekig met ronde hoeken. Speciale antislip-structuur voorzien aan beide kanten. Alle airex matten zijn vervaardigd in gesloten celschuim wat een uitstekende schokdemping en isolatie biedt. De matten voelen direct warm aan, nemen geen vocht of vuil op en verpulveren niet. De gebrevetteerde "sanitized"-behandeling zorgt voor een permanente hygiëne, waardoor de matten beschermd zijn tegen bacterie- en schimmelvorming. Ze zijn geschikt voor gebruik in open lucht of in water. Afmetingen: 180 x 60 cm, 10 mm dik. Verkrijgbaar in turquoise, kiwi en roze.


Airex Calyana oefenmat
Airex Calyana Yoga en Pilates oefenmat
Yoga en Pilates oefeningen vragen een specifieke ondergrond, anders dan bij gewone oefentherapie moet de mat sterk en toch licht zijn, antislip en toch aangenaam aanvoelen. De Airex Calyana voldoet hier volledig aan. Optimale grip en 100% antislip dankrij de geweven textuur bovenaan en het circulair patroon onderaan. Perfete demping voor comfortabele en gewichtsvriendelijke oefensessies. Duurzaam en makkelijk te reinigen. Vervaardigd op milieuvrijndelijke wijze; oeko-tex Standard 100 gecertificeerd materiaal. Lichtgewicht, makkelijk mee te nemen dankzij de speciale draaggordel (optie). Afmetingen: 66 x 185 cm en 4,5 mm dik. Kleur: lime groen/bruin.


Airex Calyana Pro oefenmat
Airex Calyana Pro Yoga en Pilates oefenmat
Yoga en Pilates oefeningen vragen een specifieke ondergrond, anders dan bij gewone oefentherapie moet de mat sterk en toch licht zijn, antislip en toch aangenaam aanvoelen. De Airex Calyana Pro voldoet hier volledig aan. Optimale grip en 100% antislip dankrij de geweven textuur bovenaan en het circulair patroon onderaan. Perfete demping voor comfortabele en gewichtsvriendelijke oefensessies. Duurzaam en makkelijk te reinigen. Vervaardigd op milieuvrijndelijke wijze; oeko-tex Standard 100 gecertificeerd materiaal. Airex Calyana Pro Antraciet is dikker uitgevoerd dan de standaard Airex Calyana limegroen/bruin waardoor de Pro nog intensiever kan gebruikt worden. Afmetingen: 66 x 185 cm en 8 mm dik. Kleur: antraciet


Airex Coronella 185 groen


airex coronella 185 groen
Coronella is een compacte mat, geschikt voor oefentherapie thuis en in de praktijk. Rechthoekig met ronde hoeken. Speciale antislip-structuur voorzien aan beide kanten. Alle airex matten zijn vervaardigd in gesloten celschuim wat een uitstekende schokdemping en isolatie biedt. De matten voelen direct warm aan, nemen geen vocht of vuil op en verpulveren niet. De gebrevetteerde "sanitized"-behandeling zorgt voor een permanente hygiëne, waardoor de matten beschermd zijn tegen bacterie- en schimmelvorming. Ze zijn geschikt voor gebruik in open lucht of in water. Afmetingen: 185 x 60 cm, 15 mm dik. Kleur: groen


AIREX CORONELLA OEFENMAT 200
AIREX CORONELLA OEFENMAT 200
De Airex gymmat Coronella 200 lichtgrijs is door zijn afmetingen (ca. 200 x 60 x 1,5 cm), zijn huidvriendelijke materiaal, de krachtige antibacteriële bescherming en zijn bijna oneindige levensduur een ideale en allround mat voor vele doeleinden. De optimale dempingseigenschappen zorgen ervoor dat het lichaam goed wordt ondersteund tijdens de oefeningen waardoor de knieën, de rug en de gewrichten worden ontlast en maakt het trainen op de Airex Coronella 200 lichtgrijs zeer aangenaam, comfortabel en veilig. Door deze eigenschappen is de Airex Coronella 200 lichtgrijs een goede keuze bij groepsfitness en door de uitstekende  duurzaamheid  een uitstekende antraciet oefenmat voor in een kinepraktijk.


Airex Balance Pad Elite
Airex™ BE-Balanced
Ideaal voor het trainen van proprioceptie, stabiliteit, flexibiliteit, coördinatie en kracht. Voor recreatie-, competitiesport en therapie. De Airex Balance-Pad Elite kan als trainings- en therapietoestel in verschillende bereiken worden ingezet. Door de destabiliserende eigenschap wordt bij alle oefeningen het vermogen bevorderd voor het versterken van knie-, voet- en heupgewrichtsspieren. Het aan beide zijden met noppen beklede oppervlak maakt de Airex Balance-Pad Elite gripvast en masseert bovendien de voetreceptoren.
Afmetingen: 50x41x6cm
Verkrijgbaar in blauw en lave.


Sissel BalanceFit Pad
Sissel BalanceFit Pad blauw
Sissel BalanceFit Pad zwart
De Sissel Balancefit Pad is de ideale balancetrainer voor coördinatie- en reactietraining en voor evenwichtsoefeningen. De pad kan zowel binnen, buiten als in het water gebruikt worden. Het materiaal is geschikt voor verschillende omgevingen. De antisliplaag zorgt ervoor dat de gebruik stevig staat en niet uitglijdt, ook niet tijdens gebruik in het water. De Sissel Balancefit is verkrijgbaar in twee kleuren; gemarmerd blauw en gemarmerd zwart.
Specificaties Sissel Balancefit Pad:
 • Geschikt voor coördinatie- en reactietraining
 • Oefenen met de Balancefit Pad verbetert de balans
 • Afmetingen: 50 x 41 x 6 cm
 • Met antisliplaag
 • Binnen, buiten en in het water te gebruiken
 • Verkrijgbaar in blauw of zwart.


SISSEL Balance Board
Sissel Balance Board rood
SISSEL Balance board rood
De Sissel Balance Board is een sterk lichtgewicht balansbord en is uitstekend geschikt voor yoga en andere balansactiviteiten. Gebruik de Sissel balansbord om uw coördinatie te verbeteren, motorische functies en concentratie.
Trainen met de Sissel Balance Board zal uw balans verbeteren en helpen om gezond te blijven. Ook voorkomt u toekomstige pijn in gewrichten.
De Sissel Balance Board wordt geleverd met een poster waar diverse oefeningen op worden afgebeeld.
Specificaties Sissel Balance Board:
 • Perfect voor yoga en balansoefeningen.
 • Ook gebruikt bij het skiën, golf, vechtsporten, voetbal trainingen om de lichaam balans en kracht te trainen.
 • Geschikt voor Pilates workout.
 • Geeft 360 graden instabiliteit.
 • Vaste hoek, 20 graden.
 • Materiaal: harde duurzame kunststof
 • Maximale gebruikersgewicht 100 kg.
 • Afmeting: 34 cm diameter, 8 cm in hoogte
 • Kleur: rood.
 • Wordt geleverd met een oefeningen poster
 • Voor beginners en intermediate niveau sporters.


SISSEL Balance Board Pro
SISSEL Balance Board Pro
SISSEL Balance Board Pro hout
De Sissel Balance Board Pro is een houten balansbord voor stabiliteitstraining en balansoefeningen. Gebruik het Sissel balansbord om de houding te verbeteren en de controle over de balans te verhogen.
Specificaties Sissel Balance Board Pro:
 • Perfect voor rehabilitatie en fitnessoefeningen
 • Ideaal voor het trainen van balans en stabiliteit
 • In combinatie met andere fitnessproducten te gebuiken voor nog meer oefeningen en variatie
 • Materiaal: hout met een rubberen antislip oppervlak
 • Afmetingen: 40 cm diameter, 8 cm in hoog.


Sissel Fit-Dome Pro
SISSEL Fit Dome Pro
SISSEL Fit Dome Pro met tubes
De Sissel Fit-Dome Pro wordt gezien als een multifunctioneel trainingsmateriaal en kan of in de sportschool of thuis gebruikt worden. De professionele sporters, personal trainers en fysiotherapeuten gebruiken altijd balanstrainers voor cardio workouts en buikspieroefeningen. Maar ook voor vele andere verschillende stabiliteit en krachttrainingen. De Sissel Fit-Dome Pro biedt een veelzijdige en effectieve training met het trainen zowel op de platte zijde als op de balzijde.
Specificaties Sissel Fit-Dome Pro:
 • Balans- en stabiliteit trainer
 • Kan op beide zijde getraind worden
 • Gebruik oefentubes aan de zijkanten voor meer variatie, apart te bestellen
 • Opgepompt geleverd
 • Materiaal: Latex en ftalaten vrij
 • Kleur: rood
 • Afmeting: 58 x 62 x 20 cm
 • Wordt geleverd met pomp en oefeningsposter
 • Voor de beste resultaten adviseren wij u om de Fit-Dome Pro "zacht" opgeblazen hebben

​​​​​​​
Therapieband loop 29,5 x 2,5 cm
 Therapieband loop 29,5 x 2,5 cm
Een loop is een gesloten elastische therapieband van 2,5 cm breedte en ongeveer 29,5 cm lengte. 
Hij bestaat in 4 opeenvolgende gradaties en wordt per 10 geleverd. Bedoeld voor spierversterking en ook nuttig bij groepsgymnastiek.
Verkrijgbaar in 4 sterktes namelijk geel, rood, groen en blauw.Elastische Therapieband MoVeS latexvrij 1,5 m
MSD band snap-stop ntzw
Korte stukjes elastische oefenband van
1,5 m. Latexvrij.
Breedte: ± 10 cm
Door de kleine verpakking uiterst economisch en uitstekend geschikt in de thuissituatie. 
Tevens interessant in therapie indien men het besmettingsgevaar wil verkleinen.
Uitstekend bestand tegen rekking.
Verkrijgbaar in 5 sterktes namelijk geel, rood, groen, blauw en zwart.Sissel Basic Draagbare Massagetafel 2-delig       
Sissel Basic Draagbare Massagetafel 2-delig
Deze 2-delige massagetafel is geschikt voor zowel thuis als in een praktijk. Massages toepassen met de Sissel Basic Massagetafel 2-delig is eenvoudig. Deze massagetafel heeft een hoog houten frame. Het heeft zachte kussens en afgeronde hoeken. Deze lichtgewichte massagetafel is eenvoudig te vervoeren. De tafel bestaat uit 2 delen en is inclusief draagtas.
Eigenschappen:
Draagvermogen: 220 kg

Afmetingen: 186 cm (lengte), 62 cm (breedte), 59-86 cm (hoogte)
Gewicht: 13,5 kgSissel Robust Draagbare Massagetafel 3-delig             
Sissel Robust Draagbare Massagetafel 3-delig
Massages toepassen wordt eenvoudig met de 3-delige Sissel Robust Massagetafel. Deze massagetafel heeft een stevig hoog houten frame. Het heeft zachte kussens en afgeronde hoeken. Deze massagetafel is eenvoudig te vervoeren. De tafel bestaat uit 3 delen. Inclusief positief en negatief verstelbare hoofdsteun en armlegger. Ook wordt een draagtas meegeleverd.
Eigenschappen:
Draagvermogen: 250 kg
Afmetingen: 186 cm (lengte), 71 cm (breedte), 59-86 cm (hoogte)
Gewicht: 16 kg.


Sissel Desktop Mobil Massagehoofdsteun  
Sissel Desktop Mobil Massagehoofdsteun
De Sissel Desktop Mobil is een mobiele massagehoofdsteun. Het is ideaal te gebruiken voor de minder mobiele mensen. Het is veilig te plaatsen op een tafel, bureau of massagetafel. Door het lichte gewicht is de Sissel Desktop Mobil makkelijk te vervoeren. De Desktop Mobil wordt geleverd met een handige draagtas.
Afmetingen: 55,5 cm (lengte), 20,5 cm (breedte), 34 cm (hoogte)
Gewicht: 4,9 kgSissel Portal Pro
Sissel Portal Pro

Uitstekend geschikt voor professioneel of privé-gebruik. Gemakkelijk mee te nemen en in te stellen.
Ieder element is onafhankelijk en eenvoudig verstelbaar, perfect aan te passen aan de behoefte van uw patiënt.                                                  Max. 159 kg lichaamsgewicht.


Sissel Hang Up Pro Inversietafel
Sissel Hang Up Pro Inversietafel
De veelzijdige inversietafel. Stress op spieren, gewrichten en de wervelkolom veroorzaakt door fysieke activiteiten zoals sport, veelvuldige fitness, veelvuldig buigen, tillen, lang zitten of staan leiden tot compressie van en druk op de wervelkolom en is vaak de oorzaak van klachten.  Door de omgekeerde druk gedurende oefeningen met de inversietafel wordt de wervelkolom automatisch ontlast. Geschikt voor een lichaamslengte tussen 1,45m en 2,00m. Max. 160kg lichaamsgewicht. Afmetingen: 83 x 140 x 145,5cm.


Jia Wei ginseng Sport Gel (200ml)
8717278181295
Jia Wei Ginseng Sport Gel met Extra Arnica. Alle actieve ingrediënten zijn 100 % natuurlijk.
Speciaal uitgebalanceerd voor sporters met EXTRA Arnica en Wintergreen.
De gebruikte ingrediënten staan niet op de IOC/WADA dopinglijst.
Gebruik bij herstel na een sportieve inspanning en bij vermoeide spieren tijdens trainingen/of sportprestatie.
Zonder parabenen en zonder ibuprophen.


Ice Power Sport Spray 125 ml  
Ice power sport spray
Een handige koude behandeling voor tijdens en na het sporten. Het gebruiksgemak van een spray met de langdurige effecten van een verkoelende gel. Verlicht acute en chronische pijn, biedt langdurig verlichting bij sportblessures, verstuikingen, builen en blauwe plekken. Op basis van menthol en eucalyptus.


NATUREL 500ml 
naturel 500ml

Massagemelk, hypo-allergeen, parabenen vrij, neutraal, niet vettig, voor ieder huidtype. Goed glijvermogen, resorbeert sneller dan een olie, de huid voelt nooit vet aan en de grip op de spieren tijdens het masseren is uitstekend. Zeer geschikt voor kortere massages. Ook ideaal als bodylotion, voor het verzorgen van droge huid. Maakt geen vlekken op kledij en is afwasbaar. De sluiting van de flacon is tegelijkertijd een handige doseerdop.
CHEMODOL 500ml 
chemodol 500ml

Massage-olie, hypo-allergeen, parabenen vrij, neutraal, niet vettig, voor ieder huidtype. Uitstekend glijvermogen en een goede spreiding, geschikt voor langere massages. Goede resorptie-eigenschappen waardoor een optimaal contact ontstaat met de huid en de grip op de spieren blijft bestaan. Aanbevolen voor behaarde lichaamsdelen. Maakt geen vlekken op kledij en is afwasbaar.CHEMOTHERM 500ml   
chemotherm 500ml

Massage-olie met een mild verwarmend effect, parabenen vrij. Zeer geschikt voor vasodilaterende (warmtegevende) massage.
Onder de verwarmende emulsies het meest geschikt voor allergie-gevoelige patiënten.
Goede resorptie-eigenschappen waardoor een optimaal contact verzekerd is.
ALMOND amandelolie 250ml   
almond
Massage-olie, hypo-allergeen, 100% natuurlijk, parabenen vrij.
Natuurzuivere amandelolie, geurloos, ideaal als basis voor etherische oliën. Voor langere massages en huidverzorging, verstopt de poriën niet. Verrijkt met het sterke anti-oxidant vitamine E.NAQI Massage Lotion Ultra  
naqi massage lotion ultra
De gouden standaard en aangewezen voor elke therapeutische massage. Naast sportmassage vragen vele massagetechnieken een niet – vettige massage lotion met een excellent glijvermogen en zeer goede spreiding. Hiervoor heeft NAQI een zeer specifieke Olie in Water emulsie ontwikkeld. De NAQI Massage Lotion Ultra combineert een langdurig glijvermogen met een aangenaam gevoel. Bevat een zeer zachte hypoallergene parfum.
Dermatologisch getest.
Verkrijgbaar in 200 ml, 500 ml of 5 l.