ReagentiaPriksystemen en lancetten
Fine touch lancetten Terumo
Fine touch lancetten terumo
De Finetouch is eenvoudig in gebruik, hygiënisch en schoon. De Fine Touch is geschikt voor glucose en cholesterolbepaling en is te gebruiken voor de hielprik bij baby’s. Dankzij een nieuwe aanpriktechniek is deze prik geheel pijnloos.
Inhoud: 25 stuks per verpakking.


Fine touch prikapparaat Terumo
Fine touch prikapparaat Terumo
Pijnloze capillaire bloedafname. De Finetouch is eenvoudig in gebruik, hygiënisch en schoon. De Fine Touch is geschikt voor glucose en cholesterolbepaling en is te gebruiken voor de hielprik bij baby’s. Dankzij een nieuwe aanpriktechniek is deze prik geheel pijnloos.
Inhoud: 1 stuk per verpakking.


Softclix prikpen + 25 lancetten Roche
Softclix prikpen + 25 lancetten Roche
Inhoud: 1 stuk per verpakking.


Accu-Chek FastClix kit Roche
Accu-Chek FastClix kit Roche
1 lancettenhouder incl.prikker.
Inhoud: 1 stuk per verpakking.


Accu-Chek FastClix lancetten Roche
Accu-Chek FastClix lancetten Roche
Inhoud: 34 x 6 stuks per verpakking.


Accu-Chek Multiclix lancetten Roche
Accu-Chek Multiclix lancetten Roche
Inhoud: 34 x 6 stuks per verpakking.


Accu-Chek Safe-T-Pro plus lancetten Roche
Accu-Chek Safe-T-Pro plus lancetten roche
Drie instelbare prikdieptes voor een grotere flexibiliteit en meer comfort voor uw patiënt. Het gewenste bloedvolume wordt gemakkelijk bekomen. De huid wordt zeer snel doorprikt (in 3 milliseconden) waardoor ze geen beschadiging oploopt. Het drievlaks geslepen naaldpunt zorgt voor een optimale huidpenetratie en garandeert een nagenoeg pijnloze prik. Door het éénmalige gebruik is er geen gevaar voor kruisbesmetting. Het lancet wordt automatisch uit de huid teruggetrokken voor een optimale veiligheid. Het uniek prikmechanisme sluit ongewild prikken uit.
Inhoud: 200 stuks per verpakking.


Accu-Chek Safe-T-Pro uno lancetten Roche
Accu-Chek Safe-T-Pro uno lancetten Roche
Eén prikdiepte beschikbaar. Het gewenste bloedvolume wordt gemakkelijk bekomen. De huid wordt zeer snel doorprikt (in 3 milliseconden) waardoor ze geen beschadiging oploopt. Het drievlaks geslepen naaldpunt zorgt voor een optimale huidpenetratie en garandeert een nagenoeg pijnloze prik. Door het éénmalige gebruik is er geen gevaar voor kruisbesmetting. Het lancet wordt automatisch uit de huid teruggetrokken voor een optimale veiligheid. Het uniek prikmechanisme sluit ongewild prikken uit.
Inhoud: 200 stuks per verpakking.