Verzorging

Gezondheid


Omron M6 bovenarmbloeddrukmeter
M6 comfort omron
Met de nieuwe generatie OMRON M6 Comfort toestellen wordt nauwkeurig meten nog zekerder. Dit toestel is een volledig automatische bloeddrukmeter die werkt volgens het oscillometrische principe. Het apparaat kan zowel professioneel als thuis worden gebruikt.
Het meten van de bloeddruk en de hartslag gebeurt eenvoudig en snel. De bloeddrukmeter maakt voor het comfortabel, gecontroleerd opblazen gebruik van de vooruitstrevende 
IntelliSense™ technologie, waardoor het vooraf instellen van de druk of opnieuw opblazen niet meer nodig is. ​​​​​​​
Hij wordt geleverd met een voorgevormde manchet die zeer gemakkelijk wordt aangebracht en voor meer comfort zorgt. De nieuwe Intelli Wrap manchet vermindert het drukverlies op de ader dankzij zijn 30 % langere long. De Cuff Wrapping Guide (visuele bevestiging dat de manchet correct is aangebracht) draagt bij tot de nauwkeurigheid van elke meting. 
Eventuele bewegingen of een onregelmatige hartslag worden ook duidelijk door symbolen op het scherm aangegeven. De OMRON M6 Comfort kan 100 metingen voor elke van 2 gebruikers apart opslaan in het geheugen en berekent vandaag ook de weekgemiddelden van de metingen die ‘s ochtends en ‘s avonds zijn verricht. De gemiddelden worden gedurende 2 maanden in het geheugen bewaard, dergelijke gegevens zijn belangrijk voor een goede opvolging van hypertensie volgens de jongste richtlijnen o.a. van de ESH.


Omron M3 bovenarmbloeddrukmeter
M3 omron
De automatische bloeddrukmeter OMRON M3 met soepele Easy manchet voor een arm omtrek van 22 tot 42 cm beschikt over alle kenmerken voor het uitvoeren van een snelle, gemakkelijke en nauwkeurige bloeddrukmeting. 
Bovendien beschikt hij ook over de mogelijkheid om aangesloten te worden met de OMRON Bi-LINK software. Zo wordt bloeddrukinformatie gemakkelijk doorgegeven aan de arts en actief opgevolgd.​ Meten is mogelijk door één druk op de knop. Deze bloeddrukmeter maakt voor het comfortabel,  gecontroleerd opblazen gebruik van de vooruitstrevende IntelliSense™ technologie, waardoor het vooraf instellen van de druk of opnieuw opblazen niet meer nodig is. De Cuff Wrapping Guide geeft aan of de manchet goed is aangebracht en de M3 detecteert eventuele bewegingen tijdens het meten zodat een nauwkeurige meting gegarandeerd wordt. 


Veroval Pols Bloeddrukmeter Hartmann
Veroval Pols Bloeddrukmeter Hartmann
Het neusje van de zalm in diagnostiek voor thuisgebruik. Nog nooit bood een bloeddrukmeter u zoveel mogelijkheden als de nieuwe Veroval® Polsbloeddrukmeter, en dit aan een voordelige prijs. Met de Veroval® app kan u in een klik vitale gegevens uitwisselen met uw arts.Saturatiemeter FPO-10 FYSIC
Saturatiemeter FPO-10 fysic
Meet de hartslag (bpm) en hoeveelheid zuurstof in het bloed (SpO²).

OLED kleurendisplay met weergave van hoeveelheid zuurstof in het bloed en hartslag op display, ook in golfbeweging en diagram

Leesrichting van display instelbaar
Alarm functie bij te hoge of lage hartslag en zuurstofgehalte in het bloed (instelbaar), geluidsignaal bij detectie van hartslag (instelbaar)
Gebruiksvriendelijk ontwerp
Automatische uitschakeling bij geen gebruik, geschikt voor gebruik in huiselijke situaties 


Pillendoosje Anabox voor 1 dag met 5 vakjes
pillendoos voor 1 week
De Anabox dagbox is een box voor 1 dag met 5 vakken met Nederlandstalige tekst. Verkrijgbaar in wit, geel, oranje, rood, blauw en groen. Makkelijk om mee te nemen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Afmetingen: L 11,3 x B 4,2 x H 2,5 cm.


Pillendoosje Anabox voor 1 week, 1 compartiment per dag
pillendoos voor 1 week
Deze pillendoos heeft een halfronde vorm waardoor de geneesmiddelen gemakkelijk uit te nemen zijn en er een makkelijke reiniging mogelijk is omdat er afgeronde hoeken zijn.
1 compartiment per dag.
Afkortingen in het Nederlands.
Te verkrijgen in rood, blauw, groen en geel. Afmetingen: 13,6 x 5,1 x 2 cm.


Pillendoos Anabox voor 1 week, 5 vakjes per dag
pillendoos anabox voor 1 week
De Anabox bestaat uit 7 dagdoseerders die hun plaats vinden in een box.De dagdoseerders hebben een halfronde vorm waardoor de geneesmiddelen gemakkelijk uit te nemen zijn en er een makkelijke reiniging mogelijk is omdat er afgeronde hoeken zijn.
De doosjes hebben onderaan noppen waardoor er een makkelijker manipulatie bij mensen met reuma en bevende handen is. Er is een schuine opstelling van de 7 dagdoseerders in de box waardoor je in één blik ziet of alle geneesmiddelen wel genomen zijn.
De doseerders zijn gemakkelijk in en uit de box te plaatsen en blijven onder alle omstandigheden op hun plaats. Elke doseerder heeft 5 vakken waarbij het ochtend vak iets groter is dan de rest.  Het 5de vak is een extra vak voor een eventuele reserve voorraad.
Het toegepaste materiaal beschermt de geneesmiddelen tegen UV straling.
Afkortingen in het Nederlands.
Afmetingen box: 18,2 x 11,9 x 4,9 cm.


Pillendoos voor 7 dagen (N/F) ACAPHARMA
Pillendoos voor 7 dagen (N/F)
Handige pillendoos met 7 dagpillen-doosjes, voor elke dag van de week één. 
Elk dagpillendoosje bestaat uit 4 delen voor de ochtend, de middag, de avond en 's nachts. De schuifdekseltje is transparant zodanig dat je de pilletjes goed kan zien zitten.


FC-55 Elekronische pillendoos
FC-55 elektronische pillendoos
Het FC-55 elektronische pillendoosje bestaat uit een vijftal compartimentjes waarin u uw medicijnen verdeelt op volgorde van inname. In vakje 1 komen de eerste medicijnen, in vakje 2 de volgende enzovoort. U kunt voor elk compartimentje een alarmtijd instellen.
Als het medicatiemoment is aangebroken zal de FC-55 dat door middel van een geluidsalarm, trillingen of beide laten weten. U draait het dekseltje van het pillendoosje naar het compartiment waarin de medicijnen voor dat moment zitten en het alarm stopt met signaleren. Als u het moment mist zal hij u er 5 én 10 minuten later nogmaals aan herinneren. Zo vergeet u nooit meer uw medicatie op het juiste moment in te nemen.
De FC-55 is naast pillendoosje ook een handige hartslagmeter. Dat is fijn als u bepaalde medicatie moet nemen bij een te hoge of te lage hartslag. Maar ook als u gewoon met enige regelmaat uw hartslag wil monitoren biedt het FC-55 pillendoosje uitkomst. In het deksel van de FC-55 is een sensor verwerkt. Als u de FC-55 in hartslagmeetmodus heeft gezet kunt u hier de top van uw wijsvinger op plaatsen en na enige tijd uw hartslag er op aflezen.


Set van 1 pillensplijter + 1 pillenverbrijzelaar 
Set van 1 pillensplijter + 1 pillenverbrijzelaar
2 hulpmiddelen samen in 1 set voor het splijten en verbrijzelen van uw pillen: 

Pillensplijter: Deze blauw transparante pillensplijter splijt medicatie in 2. Er is een klein vakje voorzien om enkele tabletten mee te nemen of de ongebruikte helften in op te slaan.

Pillenverbrijzelaar: Deze compacte pillenverbrijzelaar werkt door een schroefbeweging. In het deksel is een kleine opbergruimte voorzien om enkele tabletten mee te nemen. Handig door zijn klein formaat. Het blauwe schroefdeksel heeft inkepingen voor een stevige greep. Afmetingen: H 4,5 cm  x D 5,2 cm


Blister Pen RIKA
Blister Pen
Deze blisterpen heeft in plaats van een vulling een metalen punt. Hierdoor kunt u gemakkelijk de folie van uw medicijnen openen. Ook geschikt om andere soorten verpakkingen te openen. 


Isothermische diabetestas Elite Bags  DIABETIC'S
isothermische diabetestas elite bags diabetic's
Nieuwste luxe uitvoering van het isothermisch tasje ontworpen om alle essentiële items voor een diabetes behandeling gemakkelijk mee te nemen onder weg. Het tasje bestaat uit twee compartimenten die het terugvinden eenvoudig maakt van uw meet-instrumenten (glucometer, teststrips, naalden) evenals van uw insuline pennen, die geplaatst worden in het isothermale compartiment dat voorzien is van een platte binnenzak om een coldpackje in te plaatsen. Een correcte temperatuur wordt gegarandeerd zelfs in de zomer. Afgewerkt langs de binnenkant met een witte isothermische laag, langs buitenkant afwasbare polyester. 
Beschikbaar in de kleuren zwart, grijs, blauw en paars.
Afmetingen: 17 x 10 x 6 cm


EYOT
eyot
De Eyot ondersteunt gebruikers van oogdruppels door het oogdruppelflesje of ooggel tube goed voor het oog te brengen en het hoofd goed aan te sturen naar de juiste achterover positie. Het geeft bevende of trillende gebruikers voldoende steun doordat de Eyot op het jukbeen en het voorhoofd steunt.
Daarnaast verschaft de Eyot volledige toegankelijkheid tot het flesje of tube zodat het indrukken niet wordt bemoeilijkt. Doordat de Eyot op het jukbeen en het voorhoofd steunt is er nauwelijks tot geen vervuiling door make-up of tranen.


Artritis handschoenen
artritisch hanschoenen
Anatomisch ontworpen handschoenen die warmte en gelijkmatige compressie bieden. Hierdoor wordt de lichaamswarmte vastgehouden en de bloedsomloop gestimuleerd.
De buitenkant is voorzien van een structuurlaag voor extra grip.
Om de juiste maat te bepalen, dient u de handomtrek t.h.v. de knokkels te meten:
  • XS: 15-17 cm;

  • S: 18-20 cm;

  • M: 21-23 cm;

  • L: 24-26 cm;

  • XL: 27-29 cm;       

  • XXL: 30+ cm.