Telefonie en oproepsystemen


U kan bij ons terecht voor een ruim gamma aan seniorentelefoons en oproepsystemen van onder andere FYSIC, DORO en PRIMO die zonder oproepcentrale kunnen functioneren.

Daarnaast hebben we ook specifieke smartphones in ons gamma voor mensen met een visuele beperking van Kapsys.PhoneEasy 110 White STYLISH DUO DECT
PhoneEasy 110 White STYLISH DUO DECT
Doro PhoneEasy® 110 is een zeer gemakkelijk te lezen draadloze telefoon, dankzij het verlichte scherm met ultrahoog contrast dat de volledige namen en nummers weergeeft, zonder rollende tekst. Met de grote, sprekende cijfertoetsen wordt het gemakkelijker om nummers te kiezen en de Doro TrueSound kwaliteit garandeert een goed, helder geluid voor aangenamere gesprekken. Heeft ook een luidspreker met hoog volume.
  • Grote sprekende cijfertoetsen
  • Display met ultrahoog contrast
  • Erg hoog volume (30 dB)


DORO PhoneEasy 311c 
Doro PhoneEasy® 311c
Draadgebonden telefoon met grote toetsen voor een gemakkelijke bediening onder andere voorzien van; sneltoetsen, volume regeling van het geluid en het belsignaal, drie direct geheugentoetsen, 10 geheugenplaatsen, H.A.C. (Hearing Aid Compatibility - voor dragers van een gehoorapparaat), een optische signalering voor binnenkomende oproepen en een mute-functie.


DORO PhoneEasy 312cs
Doro PhoneEasy® 312cs
Dit vast telefoontoestel beschikt over een groot en helder display. Dankzij de optische signalering wordt u er extra op geattendeerd wanneer u wordt gebeld. Functies zoals nummerweergave* en een luidsprekerfunctie behoren tot de overige praktische functies.


*wanneer de aansluiting van de beller nummerweergave ondersteunt en de dienst op uw aansluiting is vrijgeschakeld


Doro 2424 klap GSM grijs
Doro 2424 klap GSM grijs
Geniet van een gebruiksvriendelijke mobiele telefoon die openklapt met een groot beeldscherm aan de binnenkant, nummerweergave aan de buitenkant en een camera met flits voor het vastleggen en delen van speciale momenten.


Doro 6050 grijs
Doro 6050 grijs
Zie alles gemakkelijker en bel en stuur berichten eenvoudiger met een klaptelefoon die is voorzien van een groot scherm en gescheiden toetsen met hoog contrast. Doro 6050 is een handige telefoon voor het versturen van goede kwaliteitsfoto's of -video's naar familie en vrienden, met zachte aanraaklaag voor makkelijk oppakken. Andere functies omvatten e-mail, weersinformatie en assistentieknop, naast sneltoetsen voor de camera, favoriete contactpersonen, zaklamp en berichten.
Eigenschappen:
  • Gebruiksvriendelijke 3 MP camera
  • Extra luid en helder geluid
  • Zie wie er belt via het externe scherm
  • HAC (geschikt voor dragers van een gehoorapparaat).


Doro 1361 Dual Sim Basic GSM - Zwart
Doro 1361 Dual Sim Basic GSM - Zwart
De Doro 1361 is een cameratelefoon met een dubbele SIM voor mensen die liever berichten
lezen en typen, en foto’s bekijken, op een groter beeldscherm. Het toetsenbord is breed
opgezet, bolle toetsen maken het bellen en versturen van berichten eenvoudiger, en met de
ingebouwde assistentieknop voelt u zich veiliger. Ontvang het laatste nieuws en
entertainment via de FM-radio op de telefoon en gebruik de handige, ingebouwde zaklamp om
bij te schijnen.
  • Goede zichtbaarheid op een groot beeldscherm
  • Gescheiden toetsen met hoog contrast
  • Assistentie-knop voor extra veiligheid.


DORO Secure 580
Doro Secure 580
Duurzame en spatwaterdichte (IP54) mobiele telefoon met vier sneltoetsen. Met één simpele druk op een van de toetsen kunt u de mensen bellen op wie u vertrouwt. Voel u nog veiliger dankzij een assistentieknop en een veiligheidstimer die automatisch kan bellen en een nood-sms verstuurt naar voorgeprogrammeerde nummers, naast gps-lokalisatie om mensen te laten weten waar u bent. Contactpersonen kunnen via internet door een vertrouwd familielid worden beheerd met behulp van Doro Experience Manager. Dit toestel is geschikt voor dragers van een gehoorapparaat.


DORO Secure 580 IUP
DORO Secure 580 IUP
Een telefoon nodig die automatisch iemand waarschuwt bij een val of bewegingloosheid? Deze duurzame en spatwaterdichte (IP54) mobiele telefoon biedt uitstekende bescherming voor geïsoleerde gebruikers dankzij waarschuwingsfuncties bij vallen en bewegingsloosheid, en zelfactiverende alarmfuncties. Tevens met GPS-plaatsbepaling om mensen te laten weten waar u bent. Ideaal ook voor iedereen die alleen werkt in potentieel gevaarlijke omgevingen. Dit toestel is geschikt voor dragers van een gehoorapparaat.


NIEUW - Fysic Persoonlijke GSM Alarmknop FXA-100
Deze vernieuwde SOS noodknop van Fysic is een van onze slimme hulpmiddelen, die het leven een stukje veiliger maken. Met de noodknop in de buurt weet u dat hulp nooit ver weg is. Zeker omdat de noodknop via het GSM-netwerk voor mobiele telefonie werkt; een netwerk dat heel betrouwbaar is, met een dekking van bijna 100%. De SOS noodknop is SIM-lock vrij, dus u hoeft er geen abonnement voor af te sluiten.