Verzorging

Gezondheid


Herbruikbare of wegwerp mondmaskers
Kijk voor een ruime keuze aan mondmaskers op onze webshopDesinfecterende handgel
Kijk voor een ruime keuze aan desinfecterende handgel op onze webshopOmron M3 bovenarmbloeddrukmeter
M3 omron
De automatische bloeddrukmeter OMRON M3 met soepele Easy manchet voor een arm omtrek van 22 tot 42 cm beschikt over alle kenmerken voor het uitvoeren van een snelle, gemakkelijke en nauwkeurige bloeddrukmeting. 
Bovendien beschikt hij ook over de mogelijkheid om aangesloten te worden met de OMRON Bi-LINK software. Zo wordt bloeddrukinformatie gemakkelijk doorgegeven aan de arts en actief opgevolgd.​ Meten is mogelijk door één druk op de knop. Deze bloeddrukmeter maakt voor het comfortabel,  gecontroleerd opblazen gebruik van de vooruitstrevende IntelliSense™ technologie, waardoor het vooraf instellen van de druk of opnieuw opblazen niet meer nodig is. De Cuff Wrapping Guide geeft aan of de manchet goed is aangebracht en de M3 detecteert eventuele bewegingen tijdens het meten zodat een nauwkeurige meting gegarandeerd wordt. 


Veroval Pols Bloeddrukmeter Hartmann
Veroval Pols Bloeddrukmeter Hartmann
Het neusje van de zalm in diagnostiek voor thuisgebruik. Nog nooit bood een bloeddrukmeter u zoveel mogelijkheden als de nieuwe Veroval® Polsbloeddrukmeter, en dit aan een voordelige prijs. Met de Veroval® app kan u in een klik vitale gegevens uitwisselen met uw arts.Alecto saturatiemeter - ACS-31
Meet de hartslag (bpm) en hoeveelheid zuurstof in het bloed (SpO²)
OLED kleurendisplay
Weergave van hoeveelheid zuurstof in het bloed en hartslag op display, ook in golfbeweging en diagram
Leesrichting van display instelbaar
Alarm functie bij te hoge of lage hartslag en zuurstofgehalte in het bloed (instelbaar)
Geluidsignaal bij detectie van hartslag (instelbaar)
Gebruiksvriendelijk ontwerp
Automatische uitschakeling bij geen gebruik. Geschikt voor gebruik in huiselijke situaties .


Pillendoosje Anabox voor 1 dag met 5 vakjes
pillendoos voor 1 week
De Anabox dagbox is een box voor 1 dag met 5 vakken met Nederlandstalige tekst. Verkrijgbaar in wit, geel, oranje, rood, blauw en groen. Makkelijk om mee te nemen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Afmetingen: L 11,3 x B 4,2 x H 2,5 cm.


Pillendoosje Anabox voor 1 week, 1 compartiment per dag
pillendoos voor 1 week
Deze pillendoos heeft een halfronde vorm waardoor de geneesmiddelen gemakkelijk uit te nemen zijn en er een makkelijke reiniging mogelijk is omdat er afgeronde hoeken zijn.
1 compartiment per dag.
Afkortingen in het Nederlands.
Te verkrijgen in rood, blauw, groen en geel. Afmetingen: 13,6 x 5,1 x 2 cm.


Pillendoos Anabox voor 7 dagen met 5 vakjes per dag
Medicijnbox met 7 dagboxen voor iedere dag van de week. Iedere dagbox heeft vijf vakken. Controleer in één oogopslag of er nog tabletten in de dagbox bevinden. De lege dagbox plaatst u achteraan in de houder. Vooraan verschijnt dan de dagbox voor de volgende dag.Pillendoos voor 7 dagen (N/F) ACAPHARMA
Handige pillendoos met 7 dagpillen-doosjes, voor elke dag van de week één. 
Elk dagpillendoosje bestaat uit 4 delen voor de ochtend, de middag, de avond en 's nachts. De schuifdekseltje is transparant zodanig dat je de pilletjes goed kan zien zitten.


Pillendoos 1 dag - 2 vaks transparant blauw NL
De pillendoos voor 1 dag heeft vakjes voor verschillende tijdstippen op de dag, zoals ochtend, middag, avond en nacht.
Kleur: blauw
Afmetingen; 5,5 x 4 x 2 cm


Set van 1 pillensplijter + 1 pillenverbrijzelaar 
Set van 1 pillensplijter + 1 pillenverbrijzelaar
2 hulpmiddelen samen in 1 set voor het splijten en verbrijzelen van uw pillen: 

Pillensplijter: Deze blauw transparante pillensplijter splijt medicatie in 2. Er is een klein vakje voorzien om enkele tabletten mee te nemen of de ongebruikte helften in op te slaan.

Pillenverbrijzelaar: Deze compacte pillenverbrijzelaar werkt door een schroefbeweging. In het deksel is een kleine opbergruimte voorzien om enkele tabletten mee te nemen. Handig door zijn klein formaat. Het blauwe schroefdeksel heeft inkepingen voor een stevige greep. Afmetingen: H 4,5 cm  x D 5,2 cm


Blister Pen RIKA
Blister Pen
Deze blisterpen heeft in plaats van een vulling een metalen punt. Hierdoor kunt u gemakkelijk de folie van uw medicijnen openen. Ook geschikt om andere soorten verpakkingen te openen. 


Isothermische diabetestas Elite Bags  DIABETIC'S
isothermische diabetestas elite bags diabetic's
Nieuwste luxe uitvoering van het isothermisch tasje ontworpen om alle essentiële items voor een diabetes behandeling gemakkelijk mee te nemen onder weg. Het tasje bestaat uit twee compartimenten die het terugvinden eenvoudig maakt van uw meet-instrumenten (glucometer, teststrips, naalden) evenals van uw insuline pennen, die geplaatst worden in het isothermale compartiment dat voorzien is van een platte binnenzak om een coldpackje in te plaatsen. Een correcte temperatuur wordt gegarandeerd zelfs in de zomer. Afgewerkt langs de binnenkant met een witte isothermische laag, langs buitenkant afwasbare polyester. 
Beschikbaar in de kleuren zwart, grijs, blauw en paars.
Afmetingen: 17 x 10 x 6 cm


EYOT
De Eyot ondersteunt gebruikers van oogdruppels door het oogdruppelflesje of ooggel tube goed voor het oog te brengen en het hoofd goed aan te sturen naar de juiste achterover positie. Het geeft bevende of trillende gebruikers voldoende steun doordat de Eyot op het jukbeen en het voorhoofd steunt.
Daarnaast verschaft de Eyot volledige toegankelijkheid tot het flesje of tube zodat het indrukken niet wordt bemoeilijkt. Doordat de Eyot op het jukbeen en het voorhoofd steunt is er nauwelijks tot geen vervuiling door make-up of tranen.


Artritis handschoenen
artritisch hanschoenen
Anatomisch ontworpen handschoenen die warmte en gelijkmatige compressie bieden. Hierdoor wordt de lichaamswarmte vastgehouden en de bloedsomloop gestimuleerd.
De buitenkant is voorzien van een structuurlaag voor extra grip.
Om de juiste maat te bepalen, dient u de handomtrek t.h.v. de knokkels te meten:
  • XS: 15-17 cm;

  • S: 18-20 cm;

  • M: 21-23 cm;

  • L: 24-26 cm;

  • XL: 27-29 cm;       

  • XXL: 30+ cm.