Hulpmiddelen


Aankleden


Sokkenaantrekker PATTERSON MEDICAL
Sokkenaantrekker_Comfort_met_badstof_bekleed
De meest comfortabele sokkenaantrekker: speciaal design om gemakkelijk rond de hiel te schuiven, een nylon binnenbekleding met minimale weerstand en een badstof buitenkant die voldoende frictie geeft om de kous lang genoeg tegen te houden tot zij volledig rond de voet zit.
Stevige en gemakkelijke handvatten.
Enkel met de hand wassen.
Lengte: 23 cm.
Gewicht: 73 g.


SlipLift® Traveler: slipjesaantrekhulp, opvouwbaar ADHOME
SlipLift Traveler
De SlipLift® is de winnaar van het TV één programma De Bedenkers.
Het is een origineel ontwerp van Pierre van Den Broecke voor zijn zus.
De opvouwbare SlipLift® is gemakkelijk op te bergen of mee te nemen op reis.
Niet alleen heeft het publiek massaal voor dit ontwerp gestemd, ook de vakjury was unaniem in zijn lof.
Het is bedoeld voor allen die om een of andere reden moeilijk hun voeten kunnen bereiken: mensen met heup- of rugproblemen, obesitas, zwangere vrouwen, artrose, …


Uittrekhulp voor knie- en lieskousen MEDI
Uittrekhulp voor knie- en lieskousen
Het uittrekken van compressiekousen wordt zeer gemakkelijk met behulp van de medi Butler Off. Het uittrekken van de (compressie)kousen kost u veel minder moeite en u belast uw rug niet. De medi Butler Off lijkt op een schoenlepel voorzien van een lang handvat. U kan hem ook gebruiken om schoenen gemakkelijk aan en uit te doen. Met behulp van de medi Butler Off kan u gemakkelijk de topband van de kous vastnemen en vervolgens de kous gemakkelijk van uw been afduwen. Het is zo niet enkel een verlichting voor de rug maar zorgt er ook voor dat de tobband en de stof van de kousen niet worden beschadigd bij het uittrekken waardoor de levernsduur van uw compressiekousen langer wordt. Gelieve er op te letten bij uw keuze van hulpmiddel dat de medi Butler Off niet geschikt is voor het uittrekken van vlakbrei compressiekousen. 


Aantrekhulp voor steun- , anti-embolie- en compressiekousen met gesloten teen L 41-44 ARION
Aan- en uittrekhulp voor steun- en compressiekousen gesloten teen L 41-44
Magnide biedt een effectieve oplossing voor het aantrekken van compressie-kousen, steunkousen en anti-emboliekousen. Uw Magnide wordt gekenmerkt door het hoge niveau van effectiviteit, comfort en kwaliteit.
Zoals u weet, is het aantrekken van compressiekousen een intensieve bezigheid die vaak problemen oplevert (zoals bijvoorbeeld beschadigde kousen of verrekte spieren).
De Magnide is ontworpen om deze problemen te verhelpen.
De Magnide is niet alleen een waardevol hulpmiddel voor de kousendrager maar ook voor de professionele hulpverlener.
Maat: L (schoenmaat 41 tot 44)


Aantrekhulp voor steun-, anti-embolie- en compressiekousen met open teen ARION
Aan- en uittrekhulp voor steun- en compressiekousen open teen
Easy-Slide biedt een effectieve oplossing voor het aantrekken van compressie-kousen, steunkousen en anti-emboliekousen met een open teenstuk. 
Uw Easy-Slide wordt gekenmerkt door het hoge niveau van effectiviteit, comfort en kwaliteit. Zoals u weet, is het aantrekken van compressiekousen, steunkousen of anti-emboliekousen een intensieve bezigheid die vaak problemen oplevert (zoals bijvoorbeeld beschadigde kousen of verrekte spieren). De Easy-Slide is ontworpen om deze problemen te verhelpen.