Mobiliteit


Voor hulp onderweg bieden wij u voor elk probleem een oplossing met de toepasselijke terugbetalingen. Wij brengen uw terugbetalingsdossiers voor alle mobiliteitshulpmiddelen gaande van rollators, manuele en elektrische rolstoelen, scootmobielen ... en allerhande accessoires in orde. 

Indien u op zoek bent naar wisselstukken van uw huidige mobiliteitshulpmiddel dan helpen wij u graag verder.

Wij begeleiden u van het begin van de aanvraag tot de aflevering van uw mobiliteitshulpmiddel en dit met het nodige persoonlijke advies en service bij u thuis.Rollators en loopkaders

Let's Go Out
let's go out nestor thuiszorgwinkel

De Let’s Go Out rollator van het merk TrustCare is een zeer lichte rollator van slechts 6,2 kg. Door de vier wielen is hij goed wendbaar. De grote voorwielen maken het mogelijk om gemakkelijk over stoepranden en andere obstakels te rollen. De achterwielen hebben een spatbord ter bescherming tegen vuil. Bovendien absorberen de achterwielen trillingen voor een comfortabel gebruik. Hierdoor is de rollator uitermate geschikt om buiten te gebruiken. De zachte comfortabele handgrepen zijn in hoogte verstelbaar, waardoor iedereen er gemakkelijk achter kan lopen. De Let’s Go Out Rollator ontvangt u standaard met een elegant tasje.
Rollz Flex
Rollz Flex is een volwaardige, praktische rollator die veiligheid en steun combineert met elegantie. Hij is zeer licht (6,9 kg) en wendbaar in gebruik. Deze lichtgewicht rollator van het merk Rollz kan gemakkelijk in de breedte worden ingeklapt. Handig als u de rollator wilt opbergen of meenemen in de wagen. Ook de beugel kan half of helemaal naar voren gekanteld worden. Zo geeft de rollator nog meer steun. Bovendien is deze rollator voorzien van een zitje waarop u kunt rusten. De Rollz Flex beschikt tevens over parkeerremmen. Hierdoor blijft de rollator goed stilstaan wanneer u gaat zitten. 
rollz flex nestor thuiszorgwinkel
Let's Go Indoor
De Let’s Go Indoor rollator van TrustCare is smal en wendbaar waardoor hij ideaal is voor gebruik binnenshuis. Deze rollator heeft een afneembaar dienblad waarop u bijvoorbeeld een bord of kop koffie kunt plaatsen om mee te nemen. Onder het blad hangt een stoffen tasje waarin kleine voorwerpen passen. Door de zachte kogelgelagerde wielen rijdt de Let’s Go rollator geruisloos over allerlei soorten vloerbedekking. Ook de rand van een vloerkleed vormt hierdoor geen obstakel. De achterwielen zijn voorzien van remmen die u met één hand kunt bedienen. Druk de rembeugel omlaag om de parkeerrem in te schakelen en veilig te kunnen zitten en opstaan.
Gemino 30
De Gemino 30 is niet zomaar een loophulpmiddel. Met onze award-winning Gemino 30 rollator krijgt u ‘the best of the best’. De Gemino 30 is erkend door internationale design instituten zoals Red Dot, iF en het Duitse consumenten-tijdschrift Öko-Test. Een lichtgewicht design, innovatieve functionaliteit, hoogwaardige materialen en moderne styling - voor eenvoudig en veilig gebruik en een betere kwaliteit van leven. Deze lichtgewicht rollator combineert een goede wendbaarheid met maximale stabiliteit, zodat u onafhankelijk bent en volop van het leven kunt genieten.
Gemino 30 nestor thuiszorgwinkel
Gemino 30 Walker

Gemino 30 Walker nestor thuiszorgwinkel
De Gemino 30 Walker is een lichtgewicht rollator met elleboogondersteuning. Dit zorgt voor extra ondersteuning aan de onderarmen en meer stabiliteit tijdens het lopen. De elleboogondersteuning is eenvoudig in hoogte, positie en hoek aan te passen, naar uw loop comfort. Het remsysteem en de duwhandvatten zijn volledig geïntegreerd in de elleboogsteunen en zijn daardoor makkelijk bereikbaar en te bedienen. Met een vertraagrem of het SpeedControl remsysteem voelt u zich met de Gemino 30 Walker zelfverzekerder tijdens het wandelen. De SpeedControl op de lichtgewicht rollator remt automatisch wanneer u sneller begint te lopen. Hierdoor blijft u een rechte houding houden en loopt u comfortabel en met vol vertrouwen dicht bij de rollator.
286B Carbon
De 286B Carbon is de klassieke en eenvoudig te hanteren rollator. Standaard wordt deze voorzien van ergonomische handvatten die aangenaam in de hoogte verstelbaar is dankzij de onderbrekingen in de kartelbuis. Er zijn speciale haakjes voorzien waar u de remkabels aan kan vastmaken. Dankzij de inklapbeveiliging is de rollator beschermd tegen het spontaan inklappen wanneer men tegen een stoep of drempel aanrijd. 
286b carbon nestor thuiszorgwinkel
286I Flashy
De 286I Flashy is de nieuwse telg in onze klassieke rollators. Het is een eigentijdse felgekleurde vierwiel rollator met een afneembaar winkelmandje, plexi afneembaar dienblad, zit en krukkenhouder. Compleet geleverd met parkeerremmen en in hoogte aanpasbare duwhandvatten. Het vouwsysteem laat toe dat de rollator in enkele seconden kan opgeklapt worden en klaar is voor transport in de wagen, bus of trein. 
Rollator en loopkader in 1
rollator en loopkader in 1 nestor thuiszorgwinkel
​Deze rollator heeft vooraan wieltjes en achteraan twee rubbers. Zo kan u de achterkant voorzichtig tillen en vooraan duwen. Zo gebruikt u niet enkel uw beenspieren maar ook uw armspieren tijdens het wandelen.
Opplooibaar loopkader
Dit in hoogte verstelbaar loopkader is van aluminium en daarmee zeer licht maar biedt tijdens het lopen zeer veel stabiliteit. Voor het maken van transfers biedt het Lindsey looprek een laag opdruk handvat, waarna vervolgens het hoger geplaatste handvat kan worden gepakt. Het Lindsey looprek kan tevens over het toilet worden geplaatst, doordat de middelste verbinding, bewust hoger is geplaatst. Het gebruik van een toilet wordt met het Lindsey looprek een stuk eenvoudiger.
opplooibaar loopkader
Vast loopkader
vast loopkader nestor thuiszorgwinkel


Dit in hoogte verstelbaar loopkader is vervaardigd uit aluminium en is
voorzien van harde handvatten.
Breedte: 67 mm
Hoogte: verstelbaar van 85 – 100 mm
Gewicht loopkader: 2 kg
Gebruikersgewicht: 160 kg
Manuele rolstoelen

V300DL manuele rolstoel alu
V300DL vermeiren Nestor Thuiszorgwinkel
Dit is een manuele lichtgewicht rolstoel voorzien van:
 • Duwhandvatten in structuur zwart.
 • Duwhandvatten regelbaar in hoogte. 
 • Naspanbare rug.
 • B90 - Afneembare metalen duwstang. 
 • Nieuwe bredere armleggers 
 • B04 armsteunen, vernieuwd model, deze zijn verstelbaar in hoogte en diepte 
 • Zitkussen in stof met anti-slip onderzijde 
 • Zitmat met 2 cm mousse 
 • Nieuw systeem voor de afneembare voetsteunen 
 • Kunststof vork 
 • Enkelscharnieren 
 • Trapdop links achter 
 • Remverlengers 
 • Anti-tipping rechts achteraan. 
 • Grotere drukknop voor een gemakkelijkere afname van de achterwielen
 • Zitbreedte: 39 t.e.m 50 cm 
 • Totaal gewicht: 17.7 kg 
708D manuele rolstoel staal
De klassieke standaard rolstoel in staal.
De 708D is een praktische en comfortabele rolwagen voor dagdagelijks gebruik. Deze rolstoel is  opvouwbaar en de voetsteunen zijn vlot afneembaar. Hierdoor kunnen we hem gemakkelijk opbergen of transporteren. Voorzien van:
 • Afneembare en wegklapbare armsteunen 
 • Afneembare en wegklapbare voetsteunen 
 • Quickrelease assen 
 • Optioneel : duwwagen 
 • Optioneel: 708D S De rolstoel met verlaagde zithoogte werd speciaal ontworpen voor kleinere personen. Tevens ideaal voor hemiplegiepatiënten als trippelrolstoel. 
 • Optioneel: AMP (amputee versie) Verstelling achteras tot 70 mm. 


708D vermeiren Nestor Thuiszorginkel
28 manuele rolstoel staal
28 vermeiren nestor thuiszorgwinkel
Deze stalen manuele rolwagen is voorzien van wegklapbare en afneembare voetsteunen, verstevigde wegklapbare en afneembare armsteunen. Deze zijn zo ontworpen dat de gebruiker vlot tot tegen de tafel kan gebracht worden. Deze rolstoel heeft een dubbel kruis en optioneel een vaste rug waardoor die een persoon tot 150 kg kan dragen.
 • Dubbel kruis voor extra stevigheid 
 • Kleine wieltjes aan de voetplaten, bescherming muren en meubels 
 • Afneembare en wegklapbare voetsteunen 
 • Afneembare en wegklapbare armsteunen 
 • Quickrelease assen 
 • Zitbreedte : 39 - 55 
 • Totaal gewicht: 18 - 20 kg 
Bobby transportstoel
Bent u op zoek naar iets gemakkelijk en licht om even mee naar het shopping-centrum te gaan of mee op de dijk te wandelen? Bent u op zoek naar een tweede rolstoel? De bobby is daarvoor de ideale stoel. ​Door de plooibare rugbuizen wordt hij extra compact. Zo past hij zelfs in de kleinste wagens. Met een gewicht onder de 10 kg is deze de perfecte stoel om overal mee te nemen. Remmen voor de begeleider zitten er ook standaard op. Kort samengevat: licht, heel compact, gemakkelijk in gebruik en toch veel comfort.
 • Ergonomische duwhandvatten 
 • Aparte remmen met parkeerfucntie 
 • Veiligheidsgordel 
 • Zachte armleggers 
 • Trekhandvatten om snel op te vouwen 
 • Aanpasbare hielsteunen 
 • in hoek verstelbare voetplaten 
 • Neerklapbare rug 
 • Zitbreedte : 42 / 48 
 • Totaal Gewicht: 9.40 - 9.95 kg RMA hulpmotor

De RMA Hulpmotor is een hulpmiddel voor de begeleiding. Het vergemakkelijkt het duwen van een rolstoel met gebruiker. Deze kan op meerdere types rolwagens worden geïnstalleerd en is gemakkelijk te monteren en demonteren. Met de RMA hulpmotor kan er vooruit en achteruit gereden worden. De maximale snelheid is 5 km/u en de actieradius gaat tot 15 km. De RMA hulpmotor heeft een belasbaarheid tot 130 kg.
Totaal gewicht 14 kg (incl. batterijen van 22 ampère)
Afmetingen: 300Lx200Bx245H        
rma hulpmotor
rma hulpmotorZINGER Elektrische Opvouwbare Rolstoel

ZINGER Elektrische Opvouwbare Rolstoel
De Zinger elektrisch aangedreven stoel is de nieuwste gebreveteerde innovatie in de wereld van persoonlijke mobiliteit. Licht en compleet vervaardigt in aluminium. De Zinger is opplooibaar binnen de 3 seconden met wegklapbare voetsteun, een nylon zetel met opgevulde zitting.
De rolsteel heeft speciale “tip” wieltjes die helpen bij het vervoeren in opgerolde modus. Gemakkelijke bediening via de 2 stuurarmen aan elke zijde van de zetel: vooruit, achteruit, draaien, vertragen, remmen. Ontworpen voor mensen met een beperkte mobiliteit (tijdelijk of permanent).
Specificaties:
 • Gewicht :18 kg
 • Max. Autonomie: 10 km
 • Max. Snelheid: 9.5 km/u
 • Max. Belasting: 120 kg
 • Draaicirkel: 71 cm
 • Batterij Lithium-ion
 • Verkrijgbaar in licht grijs, licht groen of zwart
 • Garantie: 2 jaar (banden en batterij: 6 maand).


Scootmobielen

Solo
image-placeholder.png
De Solo stuurt licht en koersvast. Het unieke INDEGO veersysteem zorgt ervoor dat oneffenheden in de weg soepel worden opgevangen, zonder dat de rijeigenschappen eronder lijden. Voor de Solo is het INDEGO veersysteem naar keuze sportief (Active), comfortabel (Comfort) of extra geveerd en voor lange afstanden (Xtra) afgesteld. Dit maakt deze scootmobiel uitermate geschikt voor lange afstanden en voor mensen met forse pijnklachten, zoals rugklachten en reuma. Door de vele instelmogelijkheden en de ergonomisch gevormde stoel, biedt de Solo voor iedereen een fijne zitpositie.
Goede verlichting en duidelijke claxon.
Standaard voorzien van cruise control en noodstop.
Hoge belastbaarheid (max. 160/200 kg).
Maximale snelheid 18 km/h.
Actieradius tot 70 km.

Mezzo
Op visite naar de familie, even een boodschap halen of comfortabel genieten van een tochtje in de natuur: met de Mezzo scooter draait u er de hand niet voor om. Hij is stoer en heeft een comfortabele zit. Benen en voeten hebben royaal de ruimte. En het unieke INDEGO veersysteem op basis van rubber rekent glad af met alle oneffenheden onderweg. Dankzij de lichte en nauwkeurige besturing is de scooter prettig en eenvoudig te bedienen. Dit zorgt voor een hoog rijcomfort en biedt een optimale veiligheid.
Hoge belastbaarheid (max. 160 kg).
Maximale snelheid 15 km/h.
Actieradius tot 50 km.mezzo life-mobility nestor thuiszorgwinkel
Primo
primo arrivo life-mobility nestor thuiszorgwinkel
Comfortabel op weg met de Primo. Voor een dagje shoppen, een activiteit in de buurt of een bezoek aan een museum. Het unieke INDEGO veersysteem zorgt onderweg voor een optimale schokdemping: comfortabel rijden dus! Door de grote meedraaiende koplamp en de goede voor- & achterverlichting is de Primo voor andere weggebruikers goed zichtbaar. En met zijn compacte design wil iedereen op de Primo gezien worden.
De Primo is uit te breiden met een Arrivo pakket. Iets meer voor extra gebruiksgemak. Het Arrivo pakket bevat een captain seat met hoge rug, schuifslede en verstelbare lumbaalsteun. Ook heeft de Primo Arrivo een bedieningspaneel met verlicht display, tal van rij-instellingen, vele menu-opties & uitleeswaardes en zelf uitschakelende richtingaanwijzers.
Hoge belastbaarheid (max. 160 kg).
Maximale snelheid 12 km/h.
Actieradius tot 40 km.

Vivo
Stippel voortaan uw eigen route uit en geniet van de vrijheid die de compacte Vivo biedt. De Vivo is eenvoudig te demonteren en kan dus makkelijk overal mee naartoe. Vanwege de zeer kleine draaicirkel is de Vivo erg wendbaar en door zijn brede luchtbanden ook uiterst stabiel. De vering op de voor- en achteras zorgt voor een uniek comfort en met een actieradius van 28 km kunt u ontspannen op pad. Vivo, het kleintje dat uw wereld groter maakt!
Max. belastbaarheid 120 kg.
Maximale snelheid 8 km/h.
Actieradius tot 28 km.


vivo life-mobility nestor thuiszorgwinkelOpvouwbare driewieler ORMESA 207 - sport

opvouwbare driewieler ormesa sport 207
 • Vouwbaar frame (maat 2, 3, 4 & 5)
 • Rem met parkeerstand kan links of rechts aan het stuur geplaatst worden
 • Ergonomisch zadel en stuur in hoogte verstelbaar
 • Een bagagemand achteraan
 • Differentieel is mogelijk (maat 3,4 & 5)
 • Constante voorwaartse pedaalbeweging (doortrapper) of voorwaartse en achterwaartse beweging (freewheel)
 • Beschikbaar in het wit, rood en blauw​Regenkledij en bescherming voor rolstoel en scooter

REGENPONCHO
De ideale bescherming tegen onverwachte regenbuien. 
Deze waterdichte poncho heeft een eenvoudige ritssluiting en aantrekbare kap. Bescherming voor bovenlichaam en een extra lengte voor de knieën.
regencape
REGENCAPE
Regencape voor rolstoelgebruikers met mouwen, een kap en een fluostrip ter hoogte van de voeten. 
SCOOTER CAPE
Beschermen de scooter en de gebruiker van top tot teen tegen neerslag en wind. De transparante voorzijde geeft een duidelijk zicht op het besturingssysteem en een veilig gebruik van uw verlichting. Door de ritssluiting aan de zijkant kan de gebruiker gemakkelijk in en uit kan stappen. Gemakkelijk te bevestigen en voorzien van een reflecterende strip. Inclusief openingen met klittenband voor de spiegels. Geschikt voor zowel drie- als vierwiels scooters. Niet geschikt voor mini scooters. In verschillende maten ver-krijgbaar. Lengte 124 cm. Breedte 64 cmAangepaste broeken en rokken

aangepaste kledij broek
aangepaste rolstoelkledij
aangepaste rolstoelkledij
aangepaste rolstoelkledij
Kledij om mensen die altijd zitten makkelijk te kunnen aankleden. Hierbij werd ook aandacht besteed aan het benaderen van het uitzicht van gewone kledij.Wandelstokken

image-140144-020736-2.7967b6.jpg
image-140145-020806-020808-020810-0208191.jpg
image-140135-023007-opv-techno.jpg
Bij Nestor Thuiszorgwinkel kan u een zeer ruim assortiment aan elegante wandelstokken vinden van oa het Duitse topmerk Gastrock. Elke wandelstok is opgebouwd uit stevige maar lichtgewicht materialen om ervoor te zorgen dat ze duurzaam zijn in het gebruik. Om een goede ondersteuning te geven is het noodzakelijk dat de lengte van de wandelstok op de juiste manier wordt aangepast. U moet rechtop kunnen lopen met een licht gebogen elleboog. Wanneer uw linkerbeen ondersteuning nodig heeft moet u de wandelstok aan de rechterkant gebruiken en bij ondersteuningen van het rechterbeen de wandelstok aan de linkerkant. Wij stellen de wandelstok die uw voorkeur geniet direct in op uw juiste hoogte bij ons in de winkel. Op onze webshop zijn we vollop bezig om ons assortiment aan wandelstokken online beschikbaar te stellen.Vierpotige stokken

                          Vierpootje alu-staal
vierpootje alu-staal nestor thuiszorgwinkel
Verstelbaar 80-103 cm
Gewicht: 1,2 kg
Belastbaar tot 125 kg
Afmeting onderstel: 21x36cm
Vierpootje alu
vierpootje alu nestor thuiszorgwinkel
Verstelbaar 72-92 cm
Gewicht: 0,9 kg
Belastbaar tot 100 kg
Afmeting onderstel: 31x24cmKrukken

Bij aankoop van een elleboogkruk is het belangrijk om er op te letten dat u een kruk koopt voor de juiste hand. Wanneer uw linkerbeen het zwakst is, dan dient u een kruk voor uw rechterhand aan te schaffen. U moet er namelijk voor zorgen dat het gewicht weer naar het midden wordt gebracht tijdens het lopen. Daarnaast genereert u op deze manier de natuurlijke kruislingse loopbeweging. 


De Trust Care Let's Twist Again elleboogkrukken zijn uitgevoerd in aluminium waardoor ze zeer licht van gewicht zijn. De plastic manchet is 15 graden draaibaar en de ergonomische handgreep is vervaardigd uit rubber. Het maximale gebruikersgewicht  van deze in hoogte verstelbare kruk is 130 kg. De verstelhoogte is instelbaar tussen de 80 en 100 centimeter. Het instellen van de juiste hoogte gaat heel eenvoudig met behulp van de knop aan de onderzijde van de elleboogkruk. Ook opvouwbare krukken zijn bij ons te verkrijgen.
                                                                                                                         Aluminium
               Dubbel in hoogte verstelbaar, onderaan en bovenaan
               Gesloten manchet
               Anatomisch groot handvat
               Gebruikersgewicht: max. 100 kg
               Verstelbaar van 98-128 cm
               Dopmaat: 22 mm
               Gewicht van 1 kruk: 0,8 kg
                                                                                                          
                Krukken Donkerblauw met zwart manchet en handvat
                Aluminium
                Dubbel verstelbaar
                Gesloten manchet
                Anatomisch handvat
                Gebruikersgewicht: max. 150 kg
                Verstelbaar van 73-103 cm
                Dopmaat: 19 mmRolser boodschappentrolleys

rolser met 6 wielen nestor thuiszorgwinkel
rolser met 4 wielen lilla Nestor Thuiszorgwinkel
Dankzij de constante innovatie bij Rolser en de gedrevenheid om producten te ontwerpen die met mensen mee evolueren naar gelang hun behoeften van vandaag, bieden wij u uitsluitend caddy's van Rolser met een elegant design voorzien van alle comfort. Zowel uitvoeringen met twee, vier als zes wielen zijn bij ons te verkrijgen.