Kinesist


U kan als professioneel kinesist bij ons terecht zowel voor uw patiënten als voor de inrichting van uw eigen praktijk.


Airex FitlineAirex fitline 10 mm dik 180x60cm
Fitline van Airex is een zeer compacte mat, geschikt voor yoga, fitness en allround gebruik in de sportclub. Rechthoekig met ronde hoeken. Speciale antislip-structuur voorzien aan beide kanten. Alle airex matten zijn vervaardigd in gesloten celschuim wat een uitstekende schokdemping en isolatie biedt. De matten voelen direct warm aan, nemen geen vocht of vuil op en verpulveren niet. De gebrevetteerde "sanitized"-behandeling zorgt voor een permanente hygiëne, waardoor de matten beschermd zijn tegen bacterie- en schimmelvorming. Ze zijn geschikt voor gebruik in open lucht of in water. Afmetingen: 180 x 60 cm, 10 mm dik. Verkrijgbaar in turquoise, kiwi en roze.


Airex Calyana Prime        
Yoga en Pilates oefeningen vragen een specifieke ondergrond, anders dan bij gewone oefentherapie moet de mat sterk en toch licht zijn, antislip en toch aangenaam aanvoelen. De Airex Calyana voldoet hier volledig aan. Optimale grip en 100% antislip dankrij de geweven textuur bovenaan en het circulair patroon onderaan. Perfete demping voor comfortabele en gewichtsvriendelijke oefensessies. Duurzaam en makkelijk te reinigen. Vervaardigd op milieuvrijndelijke wijze; oeko-tex Standard 100 gecertificeerd materiaal. Lichtgewicht, makkelijk mee te nemen dankzij de speciale draaggordel (optie). Afmetingen: 66 x 185 cm en 4,5 mm dik. Verkrijgbaar in donker blauw en lime groen/bruin.

Airex calyana prime


Airex Coronella 185


airex coronella 185
Coronella is een compacte mat, geschikt voor oefentherapie thuis en in de praktijk. Rechthoekig met ronde hoeken. Speciale antislip-structuur voorzien aan beide kanten. Alle airex matten zijn vervaardigd in gesloten celschuim wat een uitstekende schokdemping en isolatie biedt. De matten voelen direct warm aan, nemen geen vocht of vuil op en verpulveren niet. De gebrevetteerde "sanitized"-behandeling zorgt voor een permanente hygiëne, waardoor de matten beschermd zijn tegen bacterie- en schimmelvorming. Ze zijn geschikt voor gebruik in open lucht of in water. Afmetingen: 185 x 60 cm, 15 mm dik. Verkrijgbaar in groen, rood en blauw.


SISSEL GYM MAT PROFESSIONAL
SISSEL® GYM MAT PROFESSIONAL
Kwaliteitsmat voor professioneel gebruik met een zacht, warm en eenvoudig te reinigen oppervlak.
Zeer goede anti-slipeigenschappen.
Hoge absorptie van schokken. Afmetingen: 180 x 60 x 1,5 cm.


Airex BE-Balanced  
Gesloten celstructuur: waterafstotend, dus zeer makkelijk af te wassen en uiterst hygiënisch dankzij de extra antibacteriële coating. Zacht schuimmateriaal gevuld met miljoenen luchtbellen waardoor je steeds uit evenwicht wordt gebracht. Ideaal voor het trainen van proprioceptie, stabiliteit, flexibiliteit en coördinatie en kracht. Anti-slip aan beide zijden. Geleverd met een oefenposter. Afmetingen: 41 x 50 cm, 6 cm dik. Verkrijgbaar in blauw, lave en kiwi.
Airex™ BE-Balanced


Sissel BalanceFit Pad
De Sissel Balancefit Pad is de ideale balancetrainer voor coördinatie- en reactietraining en voor evenwichtsoefeningen. De pad kan zowel binnen, buiten als in het water gebruikt worden. Het materiaal is geschikt voor verschillende omgevingen. De antisliplaag zorgt ervoor dat de gebruik stevig staat en niet uitglijdt, ook niet tijdens gebruik in het water. De Sissel Balancefit is verkrijgbaar in twee kleuren; gemarmerd blauw en gemarmerd zwart.
Specificaties Sissel Balancefit Pad:
 • Geschikt voor coördinatie- en reactietraining
 • Oefenen met de Balancefit Pad verbetert de balans
 • Afmetingen: 50 x 41 x 6 cm
 • Met antisliplaag
 • Binnen, buiten en in het water te gebruiken
 • Verkrijgbaar in blauw of zwart.
Sissel BalanceFit Pad
Sissel BalanceFit Pad zwart


SISSEL Balance Board Pro
SISSEL Balance Board Pro
SISSEL Balance Board Pro
De Sissel Balance Board Pro is een houten balansbord voor stabiliteitstraining en balansoefeningen. Gebruik het Sissel balansbord om de houding te verbeteren en de controle over de balans te verhogen.
Specificaties Sissel Balance Board Pro:
 • Perfect voor rehabilitatie en fitnessoefeningen
 • Ideaal voor het trainen van balans en stabiliteit
 • Te gebruiken met andere fitnessproducten voor nog meer oefeningen en variatie
 • Materiaal: hout met een rubberen antislip oppervlak
 • Maat: 40 cm diameter, 8 cm in hoogte.


SISSEL Balance Board
SISSEL Balance board rood
Sissel Balance Board
De Sissel Balance Board is een sterk lichtgewicht balansbord en is uitstekend geschikt voor yoga en andere balansactiviteiten. Gebruik de Sissel balansbord om uw coördinatie te verbeteren, motorische functies en concentratie.
Trainen met de Sissel Balance Board zal uw balans verbeteren en helpen om gezond te blijven. Ook voorkomt u toekomstige pijn in gewrichten.
De Sissel Balance Board wordt geleverd met een poster waar diverse oefeningen op worden afgebeeld.
Specificaties Sissel Balance Board:
 • Perfect voor yoga en balansoefeningen.
 • Ook gebruikt bij het skiën, golf, vechtsporten, voetbal trainingen om de lichaam balans en kracht te trainen.
 • Geschikt voor Pilates workout.
 • Geeft 360 graden instabiliteit.
 • Vaste hoek, 20 graden.
 • Materiaal: harde duurzame kunststof
 • Maximale gebruikersgewicht 100 kg.
 • Afmeting: 34 cm diameter, 8 cm in hoogte
 • Kleur: rood.
 • Wordt geleverd met een oefeningen poster
 • Voor beginners en intermediate niveau sporters.


Sissel Fit-Dome Pro
SISSEL Fit Dome Pro
SISSEL Fit Dome Pro
De Sissel Fit-Dome Pro wordt gezien als een multifunctioneel trainingsmateriaal en kan of in de sportschool of thuis gebruikt worden. De professionele sporters, personal trainers en fysiotherapeuten gebruiken altijd balanstrainers voor cardio workouts en buikspieroefeningen. Maar ook voor vele andere verschillende stabiliteit en krachttrainingen. De Sissel Fit-Dome Pro biedt een veelzijdige en effectieve training met het trainen zowel op de platte zijde als op de balzijde.
Specificaties Sissel Fit-Dome Pro:
 • Balans- en stabiliteit trainer
 • Kan op beide zijde getraind worden
 • Gebruik oefentubes aan de zijkanten voor meer variatie, apart te bestellen
 • Opgepompt geleverd
 • Materiaal: Latex en ftalaten vrij
 • Kleur: rood
 • Afmeting: 58 x 62 x 20 cm
 • Wordt geleverd met pomp en oefeningsposter
 • Voor de beste resultaten adviseren wij u om de Fit-Dome Pro "zacht" opgeblazen hebben


Thera-Band
Universele, elastische en slijtvaste oefenbanden in natuurlatex voor revalidatie van spier- en gewrichtsfuncties. Geleverd op rollen van 5,5 m waarvan stukken kunnen afgeknipt worden naargelang de oefening of doelstelling. Elke kleur staat voor een andere weerstand waarbij de weerstand linair stijgt bij het uitrekken van de weerstandsband. Verkrijgbaar is volgende sterktes: extral licht (beige); licht (geel); medium (rood); sterk (groen); extra sterk (blauw); speciaal sterk (zwart); super sterk (zilver); max sterk (goud).
Thera-Band


MSD-band met snap stop
MSD band snap-stop ntzw
msd-band snap stop
Met de MSD-banden kan je in alle veiligheid werken/trainen. Deze elastische banden kunnen niet volledig doorscheuren ten gevolge van de snap stop therapie wanneer er bijvoobeeld een kleine snede in omt. Korte stukjes elastische oefenband van MSD van 1,5 m of 2,5 lengte, individueel verpakt. Bevat latex. Verkrijgbaar in 6 sterktes: licht (geel); medium (rood); sterk (groen); extra sterk (blauw);  speciaal sterk (zwart); super sterk (zilver). Verkrijgbaar per stuk, per 10 of per 25. Door de kleine verpakking uiterst economisch en uitstekend geschikt in de thuissituatie. Tevens interessant in therapie wegens hygiënische redenen.Sissel Robust Draagbare Massagetafel 3-delig             
Massages toepassen wordt eenvoudig met de 3-delige Sissel Robust Massagetafel. Deze massagetafel heeft een stevig hoog houten frame. Het heeft zachte kussens en afgeronde hoeken. Deze massagetafel is eenvoudig te vervoeren. De tafel bestaat uit 3 delen. Inclusief positief en negatief verstelbare hoofdsteun en armlegger. Ook wordt een draagtas meegeleverd.
Draagvermogen: 250 kg • Afmetingen: 186 cm (lengte), 71 cm (breedte), 59-86 cm (hoogte) • Gewicht: 16 kg.

Sissel Robust Draagbare Massagetafel 3-deligSissel Basic Draagbare Massagetafel 2-delig       
Sissel Basic Draagbare Massagetafel 2-delig
Deze 2-delige massagetafel is geschikt voor zowel thuis als in een praktijk. Massages toepassen met de Sissel Basic Massagetafel 2-delig is eenvoudig. Deze massagetafel heeft een hoog houten frame. Het heeft zachte kussens en afgeronde hoeken. Deze lichtgewichte massagetafel is eenvoudig te vervoeren. De tafel bestaat uit 2 delen en is inclusief draagtas.
Draagvermogen: 220 kg • Afmetingen: 186 cm (lengte), 62 cm (breedte), 59-86 cm (hoogte) • Gewicht: 13,5 kgSissel Desktop Mobil Massagehoofdsteun  
De Sissel Desktop Mobil is een mobiele massagehoofdsteun. Het is ideaal te gebruiken voor de minder mobiele mensen. Het is veilig te plaatsen op een tafel, bureau of massagetafel. Door het lichte gewicht is de Sissel Desktop Mobil makkelijk te vervoeren. De Desktop Mobil wordt geleverd met een handige draagtas.
Afmetingen: 55,5 cm (lengte), 20,5 cm (breedte), 34 cm (hoogte)
Gewicht: 4,9 kg

Sissel Desktop Mobil Massagehoofdsteun


Sissel Portal Pro
Sissel Portal Pro

Uitstekend geschikt voor professioneel of privé-gebruik. Gemakkelijk mee te nemen en in te stellen.
Ieder element is onafhankelijk en eenvoudig verstelbaar, perfect aan te passen aan de behoefte van uw patiënt.                                                  Max. 159 kg lichaamsgewicht.


Sissel Hang Up Pro Inversietafel
De veelzijdige inversietafel. Stress op spieren, gewrichten en de wervelkolom veroorzaakt door fysieke activiteiten zoals sport, veelvuldige fitness, veelvuldig buigen, tillen, lang zitten of staan leiden tot compressie van en druk op de wervelkolom en is vaak de oorzaak van klachten.  Door de omgekeerde druk gedurende oefeningen met de inversietafel wordt de wervelkolom automatisch ontlast. Geschikt voor een lichaamslengte tussen 1,45m en 2,00m. Max. 160kg lichaamsgewicht. Afmetingen: 83 x 140 x 145,5cm.
Sissel Hang Up Pro Inversietafel


Cure Tape 
cure tape
Kan gebruikt worden voor nabehandeling van blessures (reduceren van onstekingen of vochtophopingen (oedeem, maar ook hematomen), slechte doorbloeding of lymfeafvoer verbeteren). Voor ondersteunen van gewrichtfuncties door verbetering van proprioceptie, corrigeren van de beweginsgrichting, vergroting van stabiliteit. Vermindering van pijnklachten. Behandeling van klachten door overbelasting (zoals RSI, tennis- of golfelleboog). Triggerpointbehandeling. Verkrijgbaar in rollen van 5 cm x 5 m in de kleuren beige, blauw, roze, zwart, oranje, geel, wit, groen en rood.                                                                                                                


Jia Wei ginseng Sport Gel (200ml)
Jia Wei Ginseng Sport Gel met Extra Arnica. Alle actieve ingrediënten zijn 100 % natuurlijk.
Speciaal uitgebalanceerd voor sporters met EXTRA Arnica en Wintergreen.
De gebruikte ingrediënten staan niet op de IOC/WADA dopinglijst.
Gebruik bij herstel na een sportieve inspanning en bij vermoeide spieren tijdens trainingen/of sportprestatie.
Zonder parabenen en zonder ibuprophen.


Ice Power Sport Spray 125 ml  
Een handige koude behandeling voor tijdens en na het sporten. Het gebruiksgemak van een spray met de langdurige effecten van een verkoelende gel. Verlicht acute en chronische pijn, biedt langdurig verlichting bij sportblessures, verstuikingen, builen en blauwe plekken. Op basis van menthol en eucalyptus.
Ice power sport spray


NATUREL 500ml 
naturel 500ml

Massagemelk, hypo-allergeen, parabenen vrij, neutraal, niet vettig, voor ieder huidtype. Goed glijvermogen, resorbeert sneller dan een olie, de huid voelt nooit vet aan en de grip op de spieren tijdens het masseren is uitstekend. Zeer geschikt voor kortere massages. Ook ideaal als bodylotion, voor het verzorgen van droge huid. Maakt geen vlekken op kledij en is afwasbaar. De sluiting van de flacon is tegelijkertijd een handige doseerdop.
CHEMODOL 500ml 

Massage-olie, hypo-allergeen, parabenen vrij, neutraal, niet vettig, voor ieder huidtype. Uitstekend glijvermogen en een goede spreiding, geschikt voor langere massages. Goede resorptie-eigenschappen waardoor een optimaal contact ontstaat met de huid en de grip op de spieren blijft bestaan. Aanbevolen voor behaarde lichaamsdelen. Maakt geen vlekken op kledij en is afwasbaar.

chemodol 500ml


CHEMOTHERM 500ml   
chemotherm 500ml

Massage-olie met een mild verwarmend effect, parabenen vrij. Zeer geschikt voor vasodilaterende (warmtegevende) massage.
Onder de verwarmende emulsies het meest geschikt voor allergie-gevoelige patiënten.
Goede resorptie-eigenschappen waardoor een optimaal contact verzekerd is.
ALMOND amandelolie 250ml   
Massage-olie, hypo-allergeen, 100% natuurlijk, parabenen vrij.
Natuurzuivere amandelolie, geurloos, ideaal als basis voor etherische oliën. Voor langere massages en huidverzorging, verstopt de poriën niet. Verrijkt met het sterke anti-oxidant vitamine E.

almond


NAQI Massage Lotion Ultra  
naqi massage lotion ultra
De gouden standaard en aangewezen voor elke therapeutische massage. Naast sportmassage vragen vele massagetechnieken een niet – vettige massage lotion met een excellent glijvermogen en zeer goede spreiding. Hiervoor heeft NAQI een zeer specifieke Olie in Water emulsie ontwikkeld. De NAQI Massage Lotion Ultra combineert een langdurig glijvermogen met een aangenaam gevoel. Bevat een zeer zachte hypoallergene parfum.
Dermatologisch getest.
Verkrijgbaar in 200 ml, 500 ml of 5 l.Sondes - Anaal, vaginaal 
Sondes voor perineale reëducatie. Stimulatiesone met 2 mm aansluiting. Geschikt voor elektrostimulatie en feedback.


vaginale sonde
Vaginale sonde
anale sonde
Anale sonde