ReagentiaINR meting
CoaguCheck Xs toestel Roche
CoaguCheck Xs toestel Roche
Elke persoon reageert anders op een orale antistollingsbehandeling. Stress, andere geneesmiddelen, zoals enkele pijnstillers of antibiotica, diëten die veel vitamine K bevatten (bv. spruitjes of kool) of alcohol kunnen storend inwerken op de orale antistollingstherapie (deze geneesmiddelen noemt men ook vitamine K-antagonisten). Maar ook situaties zoals koorts of diarree kunnen de INR-resultaten beïnvloeden. Daarom moeten de PT/INR-waarden regelmatig gecontroleerd worden. De CoaguChek XS bezorgt u heel snel (1 min.) deze PT/INR-resultaten op basis van slechts één druppel capillair bloed uit de vingertop.
Inhoud: 1 stuk per verpakking.


CoaguCheck Xs strips ROCHE
CoaguCheck Xs strips Roche
Voor het gebruik van de CoaguChek XS test strips volstaat een kleine staal van capilair bloed van slechts 10 µl. Om besmetting te vermijden wordt het bloedstaal buiten de lezer aangebracht. Het bloedstaal kan op de bovenkant of op de zijkant van het teststrookje aangebracht worden. De specifieke vorm van het teststrookje zorgt ervoor dat de bloeddruppel aangezogen wordt. Bij het gebruik van de de CoaguChek XS strips ondervinden de patiënten geen hinder van de bloedafname en van het aanbrengen van het bloedstaal.
Inhoud: 24 stuks per verpakking.


CoaguCheck Xs PT controls Roche
CoaguCheck Xs PT controls Roche
Het CoaguChek XS-systeem wordt gebruikt voor de kwantitatieve bepaling van de protrombinetijd (andere veel gebruikte aanduidingen zijn tromboplastinetijd, PT en Quick-waarde) met CoaguChek XS PT-teststrips.
Inhoud: 4 x 1 flask per verpakking.