Reiniging & desinfectieHandschoenen & protectiekledij
Handschoenen stretch vinyl poedervrij wit niet-steriel
Handschoenen stretch vinyl poedervrij wit niet-steriel
De Texa Stretch Vinyl onderzoekshandschoen, vervaardigd uit polyvinyl chloride, biedt een soepele pasvorm die zich goed naar de hand vormt. Het is een betaalbaar alternatief voor personen die kiezen voor een latexvrije en poedervrije handschoen. Deze handschoen is poedervrij om aan specifieke behoeften en omstandigheden optimale bescherming te kunnen bieden. Verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL. Inhoud: 100 stuks per verpakking.​​​​​​​


Latex handschoenen licht gepoederd niet-steriel
Latex handschoenen licht gepoederd niet-steriel
Texa latex handschoenen AQL 1.5. Zeer hoge bescherming tegen kruisinfecties zowel voor patiënt als gebruiker. Excellente trekvastheid en elasticiteit. Gripvaste textuur in droge en natte omgeving. Uitstekend comfort door ergonomisch model. Verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL.
Inhoud: 100 stuks per verpakking.​​​​​​​


Soft nitril poedervrij blauw niet-steriel
Soft nitril poedervrij blauw niet-steriel
Ideaal alternatief voor mensen met latexallergie. Biedt een groot comfort en goede bescherming tegen kruisinfecties. 
Goede pasvorm waarborgt een fijne tastgevoeligheid en volledige bewegingsvrijeid. Zeer goede grip in droge en natte situaties. Goede barriere voor de meeste chemicaliën. De verstevigde rolrand van de manchet belet het afglijden van de handschoen over de handrug.
Vervaardigd uit 100% Acrylonitrile Butadiene. 100 % latexvrij + minder kans op huidirritaties. Eénmalig gebruik en niet steriel. Ambidextrous: zowel geschikt voor linker als rechterhand. Beantwoordt aan de AQL 1.5 standaard. Voldoet aan de normen DIN EN 455, I. Verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL.
200 stuks per verpakking. ​​​​​​​


Nitril handschoenen poedervrij blauw niet-steriel
Nitril handschoenen poedervrij blauw niet-steriel
Texa nitril handschoenen AQL 1.5. Biedt een groot comfort en goede bescherming tegen kruisinfecties. Ideaal alternatief voor mensen met latexallergie. Zeer goede grip in droge en natte situaties. Goede barriere voor de meeste chemicaliën. Verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL. 
Inhoud: 100 stuks per verpakking.


Basics white nitrile poedervrije onderzoekshandschoen
Basics white nitrile poedervrije onderzoekshandschoen

De kosteneffectieve poedervrije nitrile onderzoekshandschoen BASICS* Blue & BASICS* White nitrile onderzoeks-handschoenen zijn dunner, lichter en voordeliger dan standaard nitrile handschoenen en zijn geschikt voor een uitgebreide reeks taken. De handschoenen zijn een ideaal alternatief voor vinyl of latex onderzoekshandschoenen, terwijl ze hetzelfde comfort en de juiste barrièrebescherming bieden. Beschikbaar in wit en lichtblauw. Verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L en XL. Inhoud: doos met 200 handschoenen / 10 dozen per karton.

 • Ideale handschoenkeuze voor gebruik bij laag risico

 • Past en voelt aan als latex

 • Zeer comfortabel

 • Anatomisch dun ontwerp biedt optimale tastgevoeligheid

 • Virale barrièrebescherming

 • Poedervrij

 • Bevat geen natuurlijke latex

 • Geruwde vingertoppen

 • Niet-steriel

 • Uiterst licht

 • SMARTPULL-dispenserSterling nitrile XTRA poedervrij - 310 mm
Sterling nitrile XTRA poedervrij - 310 mm
Halyard Sterling nitrile XTRA 310 mm. De zorgeloze keuze voor vrijwel elk niet-steriel gebruik. Hoge tastgevoeligheid en langdurige barrièrebescherming. Voelt aan als latex maar is uiteraard latex- én poedervrij.  Sterling is ook beschikbaar in standaardlengte. Verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L en XL.  
Inhoud: 100 stuks per doos.


Paars nitrile poedervrije onderzoekshandschoen
Paars nitrile poedervrije onderzoekshandschoen
In elke zorgsituatie is bescherming tegen blootstelling aan micro-organismen van vitaal belang – voor u en voor de patiënten die aan uw zorg zijn toevertrouwd. Halyard purple nitrilhandschoenen bieden de primaire bescherming die nodig is om te voorkomen dat u in contact komt met besmettelijke stoffen, zoals door bloed overgebrachte ziekteverwekkers. Tevens verminderen ze het risico van kruisbesmetting. De Halyard Purple nitrileproductlijn omvat een uitgebreid assortiment latexvrije niet-steriele en steriele onderzoekshandschoenen. De purple nitrile is geschikt voor gebruik bij allerlei niet-steriele medische toepassingen. Inhoud: 100 handschoenen per dispenserdoos - 10 dispenserdozen per karton. Verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L en XL.
FUNCTIONELE VOORDELEN
Direct te onderscheiden van handschoenen van natuurlijk rubberlatex en andere synthetische handschoenen, dankzij de unieke paarse kleur.
Getextureerde vingertoppen verbeteren de grip in natte en droge omstandigheden.
Aangepast ontwerp verbetert het comfort en de pasvorm. Verkrijgbaar in twee lengten: 240 mm en 310 mm (type 'XTRA'). Verkrijgbaar in steriele paren.

KLINISCHE SPECIFICATIES
Natuurlijk rubber, latexvrij – het primaire materiaal is acrylonitril butadieen, waardoor het risico van allergische reacties op latexproteïnen (Type I) wordt voorkomen. Purple nitrilemateriaal is goedgekeurd voor gebruik met een groot aantal chemotherapiegeneesmiddelen en glutaraldehyde om de permeatie- en doorbraaktijd vast te stellen. Poedervrij (conform ASTM D 6124), waardoor het risico van poedergerelateerde complicaties, zoals irriterende contactdermatitis, geminimaliseerd wordt.


Paars nitrile XTRA poedervrije onderzoekshandschoen
Paars nitrile XTRA poedervrije onderzoekshandschoen
In elke zorgsituatie is bescherming tegen blootstelling aan micro-organismen van vitaal belang – voor u en voor de patiënten die aan uw zorg zijn toevertrouwd. Halyard purple nitrilhandschoenen bieden de primaire bescherming die nodig is om te voorkomen dat u in contact komt met besmettelijke stoffen, zoals door bloed overgebrachte ziekteverwekkers. Tevens verminderen ze het risico van kruisbesmetting. De PURPLE NITRILE*-XTRA met een 5,5 cm langere manchet geeft u extra bescherming bij situaties met een hoog risico, waarbij sprake kan zijn van blootstelling aan door het bloed overgebrachte ziekteverwekkers of infectueuze vloeistoffen. Inhoud: 50 handschoenen per dispenserdoos - 10 dispenserdozen per karton. Verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L en XL.

FUNCTIONELE VOORDELEN
Direct te onderscheiden van handschoenen van natuurlijk rubberlatex en andere synthetische handschoenen, dankzij de unieke paarse kleur. Getextureerde vingertoppen verbeteren de grip in natte en droge omstandigheden. Aangepast ontwerp verbetert het comfort en de pasvorm. Verkrijgbaar in twee lengten: 240 mm en 310 mm. Verkrijgbaar in steriele paren.

KLINISCHE SPECIFICATIES
Natuurlijk rubber, latexvrij – het primaire materiaal is acrylonitril butadieen, waardoor het risico van allergische reacties op latexproteïnen (Type I) wordt voorkomen. PURPLE NITRILE*-XTRA-materiaal is goedgekeurd voor gebruik met een groot aantal chemotherapie- geneesmiddelen en glutaraldehyde om de permeatie- en doorbraaktijd vast te stellen. Poedervrij (conform ASTM D 6124), waardoor het risico van poedergerelateerde complicaties, zoals irriterende contactdermatitis, geminimaliseerd wordt.


Ethiparat handschoenen copolymeer steriel
Paars nitrile STERIEL
De purple nitrile steriele handschoenparen zijn uitstekend geschikt voor steriele, niet-chirurgische handelingen op afdelingen zoals gynaecologie/verloskunde, eerste hulp/trauma, intensive care/ hartbewaking, bij wondverzorging en in brandwondencentra. Uitstekende prijs-prestatieverhouding. Inhoud: 50 paar per doos - 4 dozen per karton. Verkrijgbaar in de maten S, M en L.
FUNCTIONELE VOORDELEN
Direct te onderscheiden van handschoenen van natuurlijk rubberlatex en andere synthetische handschoenen, dankzij de unieke paarse kleur.
Getextureerde vingertoppen verbeteren de grip in natte en droge omstandigheden.
Aangepast ontwerp verbetert het comfort en de pasvorm.
Ook verkrijgbaar in niet-steriele variant.

KLINISCHE SPECIFICATIES
Natuurlijk rubber, latexvrij – het primaire materiaal is acrylonitril butadieen, waardoor het risico van allergische reacties op latexproteïnen (Type I) wordt voorkomen.
Purple nitrilemateriaal is goedgekeurd voor gebruik met een groot aantal chemotherapiegeneesmiddelen en glutaraldehyde om de permeatie- en doorbraaktijd vast te stellen.
Poedervrij (conform ASTM D 6124), waardoor het risico van poedergerelateerde complicaties, zoals irriterende contactdermatitis, geminimaliseerd wordt.


Handschoenen latex steriel licht gepoederd
Handschoenen latex steriel licht gepoederd
Verkrijgbaar in de maten S, M en L. 
Inhoud: 50 paar per verpakking.


Ethiparat handschoenen copolymeer STERIEL
Ethiparat handschoenen copolymeer STERIEL
Polyethyleencopolymeer vormt een uitstekende barrière tegen ziektekiemen. De Ethiparat handschoen is uiterst dun, heeft een prima tastsensibiliteit, met behoud van sterkte. Elke handschoen wordt geleverd op een papieren drager waardoor de hand er gemakkelijk kan worden ingeschoven. Verkrijgbaar in de maten S, M en L. 
Inhoud: 100 stuks per verpakking.Classic latex  licht gepoederd STERIEL
Classic latex steriel licht gepoederd
Steriele chirurgische handschoenen met manchet. Lichtgepoederd. In natuurlijke latex. Neutrale PH. Kleur wit. Lengte 28cm. Verdeeldoos 70 paar. Verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L en XL.
Inhoud: 70 paar per verpakking


Black-Fire omkeerbare onderzoekshandschoenen
Black-Fire omkeerbare onderzoekshandschoenen

De handschoen die dubbel werk doet. Als eerstehulpverlener hebt u meer dan één taak. Nu hebben uw handschoenen dat ook. De nieuwe BLACK-FIRE* nitrile onderzoekshandschoen beschermt u bij het werken met patiënten en wanneer u het verkeer moet omleiden. De handschoen waarschuwt u zelfs als er een gevaarlijke scheur in zit. BLACK-FIRE handschoenen kunnen aan twee kanten worden gedragen. Draag de oranje kant naar buiten toe in situaties waarbij zichtbaarheid van groot belang is. BLACK-FIRE handschoenen beschikken over de gepatenteerde QUICK CHECK* technologie waarmee u eenvoudig scheuren kunt ontdekken, doordat de opvallende oranje binnenlaag zichtbaar wordt. Inhoud: doos met 150 handschoenen / 10 dozen per karton.

 • Gepatenteerde samenstelling met nitril voor optimaal comfort en sterkte

 • Bevat geen natuurlijke latex

 • Poedervrij

 • CE-gemarkeerd product op basis van richtlijn 93/42/EEG betreffende medische hulpmiddelen.

 • Klasse van het hulpmiddel: I

 • Voldoet aan EN 455, EN 374 en EN 420 PPE Cat III en goedgekeurd voor verwerking van levensmiddelen.

 • Gefabriceerd conform kwaliteitssystemen ISO 13485 en ISO 9001. AQL-EN455-1: 1,0Handschoenen polyethyleen niet-steriel  
Handschoenen polyethyleen niet-steriel
Inhoud: 100 stuks per verpakking.Driedelige dispenser voor handschoenen
Driedelige dispenser voor handschoenen
Transparante kunststof.


Charlotte basismuts groen MOLNLYCKE
Charlotte basismuts groen MOLNLYCKE
Inhoud: 200 stuks per verpakking.


Molnlycke schoenovertrek polyethyleen blauw        
Molnlycke schoenovertrek polyethyleen blauw
Inhoud: 100 stuks per verpakking.


Safeview losse monturen Halyard      
Safeview losse monturen Halyard
Inhoud: 100 stuks per verpakking.


Safeview losse vervanglenzen Halyard      
Safeview losse vervanglenzen Halyard
Inhoud: 250 stuks per verpakking.


Protectieschort visitor schort nietgeweven (groen) BV
Protectieschort visitor schort nietgeweven (groen)
Inhoud: 100 stuks per verpakking.


Protectieschort XL MOLNLYCKE
Protectieschort XL
Verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen, geel en wit in de maten L en XL. Inhoud: 50 stuks per verpakking.


Isolatiejas geel universeel elastische manchetten Halyard
Isolatiejas geel universeel elastische manchetten Halyard
100 stuks per verpakking.


Beschermschort 75 x 115 cm waterdicht MOLNLYCKE
Beschermschort 75 x 115 cm waterdicht
Absorbeert en is ondoordringbaar. Ideaal voor kleine ingrepen, bij het gipsen,...
Inhoud: 50 stuks per verpakking.


Operatiejas comfort versterkt individueel verpakt L 3M
Operatiejas comfort versterkt individueel verpakt L
Operatiejas comfort versterkt individueel verpakt L. Inhoud: 18 stuks per verpakking.


Mondmasker chirurgisch met elastieken 3 laags blauw 3M
Mondmasker chirurgisch met elastieken 3 laags blauw 3m
Inhoud: 50 stuks per verpakking.Gezichtsmasker papier met oorlussen groen
Gezichtsmasker papier met oorlussen groen
Licht en comfortabel nonwoven masker van polypropyleen + 100% katoen. Dit masker wordt over neus en mond gedragen bij chirurgische, medische en tandheelkundige handelingen waarbij kruisinfecties vermijden een prioriteit is.
Inhoud: 50 stuks per verpakking.


Gezichtsmasker papier met oorlussen groen MOLNLYCKE
Klinidrape standaard masker blauw Typ II
Inhoud: 50 stuks per verpakking.


Ademhalingsbeschermingsmasker FFP1 zonder ventiel M3
Ademhalingsbeschermingsmasker FFP1 zonder ventiel
FFP1 respiratorisch masker voor eenmalig gebruik, zonder ventiel.
Type IIR EN 14683:2005 classificatie.
Makkelijk op te zetten, comfortabel, lage ademhalingsweerstand.
​Inhoud: 20 stuks per verpakking.


Ademhalingsbeschermingsmasker FFP2 MRSA zonder ventiel M3
Ademhalingsbeschermingsmasker FFP1 zonder ventiel

3delig ontwerp met dubbele hoofdbanden. Vervaardigt uit polypropyleen. Beschermt de gebruiker tegen het risico van luchtoverdraagbare infecties.

 • Zeer comfortabel

 • Holle vorm

 • Halve gezichtsafdichting

 • Verhoogd ademhalingscomfort

 • Masker dat de vorm van het gezicht aanneemt

Inhoud: 10 stuks per verpakking.Ademhalingsbeschermingsmasker FFP2 MRSA met ventiel 3M
Ademhalingsbeschermingsmasker FFP2 MRSA met ventiel

3delig ontwerp met dubbele hoofdbanden. Vervaardigt uit polypropyleen. Beschermt de gebruiker tegen het risico van luchtoverdraagbare infecties.

 • Zeer comfortabel

 • Holle vorm

 • Halve gezichtsafdichting

 • Verhoogd ademhalingscomfort

 • Masker dat de vorm van het gezicht aanneemt

Inhoud: 20 stuks per verpakking.


Ademhalingsbeschermingsmasker FFP3 3M
Ademhalingsbeschermingsmasker FFP3

Beschermingsmasker tegen fijne schadelijke stofdeeltjes zoals vezels, nevel, lasdampen (met uitzondering van nitraat), stof en microbiologische deeltjes. Geschikt voor gebruik in de apotheek en in de staalindustrie. Dankzij het ventiel worden ongemakken aanzienlijk verminderd doordat de warme uitgeademde lucht en de vochtigheid in het masker worden geëvacueerd. Met 2 regelbare banden voor een groter draagcomfort en een neusbrug in aluminium. Voldoet aan de norm EN149:2001 - FFP3 : bescherming tegen vaste en vloeibare niet-toxische deeltjes (bijv. olienevel), deeltjes met gemiddelde tot hoge toxiciteit, in het geval van concentraties tot 50 x de gemiddelde blootstellingswaarde of 20 x de nominale beschermingsfactor. Inhoud: 10 stuks per verpakking.WOCK® BLOC, de professionele steriliseerbare klomp uit één stuk
BLOC - met riem
BLOC - met riem
BLOC - met riem
Inlegzool Clog Walksoft

BLOC is de nieuwe hoogwaardige comfortabele klomp voor langdurig professioneel gebruik en is gemakkelijk in onderhoud. WOCK® BLOC is steriliseerbaar in de autoclaaf tot 134° C en is daardoor ideaal voor het OK én uiteraard voor medisch gebruik in het algemeen. BLOC is gemaakt uit één stuk en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Prijs: 43,50 euro/paar

Eigenschappen:

 • Materiaal: Geproduceerd in Steri-tech™ en heeft een aangenaam citrusparfum.
 • Onderhoud: Machinewasbaar tot 90° C en steriliseerbaar (autoclaaf) tot maximum 134° C.
 • Schokabsorbtie: Het ergonomisch ontwerp voorkomt vermoeide benen en helpt letsels te verkomen in pezen, botten en gewricht.
 • Antistatisch: Bevordert de afvoer van opgestapelde statische elektriciteit.
 • Bescherming: Bovenzijde van de klomp verhindert indringen van vloeistoffen.
 • Ademend: Schoenconstructie zorgt voor beheersing van temperatuur en vochtigheid van de voeten.
 • Hielstrap: Houdt uw voeten veilig op hun plaats. Verwijderbaar indien gewenst.
 • Antislip: De buitenzool is ontworpen om uitschuiven te voorkomen.
 • Unisex design: Aantrekkelijk voor man en vrouw.


Optie apart te bestellen:

Walksoft™ inlegzolen worden gemaakt uit lichtgewicht polyurethaan en kurk, bekleed met microfiber. Walksoft inlegzolen absorberen de impact van het lopen, zijn flexibel en uitstekend ventilerend. Onderhoud: Haal de zool uit de klomp en wrijf met een zachte doek en lauw water de vervuiling van de zool. Gebruik geen bijtende producten of detergenten. Laat rustig drogen bij kamertemperatuur, verwijderd van warmtebronnen.WOCK® Nube
 Wock Nube
nube - met riem
nube - met riem

Inlegzool nube

De Wock Nube is specifiek ontworpen als een veilige klomp waarmee u klemvast op bijna elke ondergrond aan het werk kunt. De Evergrip™ rubberzool maakt deze klomp uitermate antislip. Daarnaast is het mogelijk om in een oogwenk de bovenste ventilatiegaatjes te openen of af te sluiten. Voor nog meer comfort is een specifieke inlegzool* beschikbaar. Dit alles maakt de Nube een zeer aantrekkelijke multi-inzetbare klomp, in alle comfort. Wock Nube gaat vermoeidheid tegen bij langdurig staand en lopend werk. Speciaal geschikt voor omstandigheden met hoge antislip eisen.

Inhoud: 1 paar per verpakking.
Eigenschappen:
 • Nube is een mooi vormgegeven professionele klomp volledig geproduceerd in hoogwaardig polymeer.
 • Uitneembare morsbescherming in bovenste verluchtingsgaten
 • Evergrip™ antislip buitenzool
 • Antistatische insert tegen statische elektriciteit
 • Machinewasbaar tot 50° C
 • Evergrip antislip buitenzool conform SRC-norm
 • Bestand tegen smeer- en motorolie
 • Bestand tegen schuurmiddelen, detergenten, melkzuur, bloed, chemicaliën, dierlijke vetten en zoutwater.


Optie apart te bestellen:

Nube inlegzolen worden vervaardigd uit ultralicht en uiterst comfortabel kunststof afgewerkt met een Coolmax ® bovenlaag. De ventilatiegaatjes in de inlegzolen zorgen voor de nodige luchtcirculatie. Onderhoud: Wrijf met een zachte doek en lauw water de vervuiling van de zool. In de wasmachine gebruikt u best geen agressieve detergenten of wasverzachter. Laat drogen bij kamertemperatuur, weg van warmtebronnen.

Inhoud: 1 paar per verpakking.